Vizyon Kuyumcu

Karapıçak'ın 'Aday' Balonu Erken Patladı

Siyaset 22.12.2023 - 01:02, Güncelleme: 22.12.2023 - 01:05
 

Karapıçak'ın 'Aday' Balonu Erken Patladı

Samsun’da Salıpazarı İlçesi’nin MHP'ye verildiği ve adayın Abdullah Karapıçak olacağı yönündeki haberlerle ilgili MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Genel Merkezimizden Salıpazarı hakkında henüz bize bilgilendirme yapılmamıştır. Aday adaylık sürecimiz devam ediyor ve adayımız belli değil" dedi.

KARAPIÇAK'IN ADAYLIĞI BALON ÇIKTI! Samsun'da önceki gün kamuoyuna Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti ve MHP arasında hangi belediyelerden hangi parti çatısı altında girileceği görüşmeleri sona erdi. Samsun’da MHP'ye Asarcık, Alaçam'ın yanı sıra Salıpazarı Belediye Başkanlığı'nın bırakılmasına karar verildiği ve adayın ise Abdullah Karapıçak olduğu yönünde haberler servis edilmişti. Bu haberler Salıpazarı'ndan aday adayı olan diğer 3 isim tarafından tepkiyle karşılanmıştı. MUCUR: ‘ADAY BELLİ DEĞİL’ Yaşanan tepkiler üzerine MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Salıpazarı İlçe Başkanı ve aday adaylarıyla parti binasında bir araya gelerek netlik kazanan bir isim olmadığı ve aday adaylarının çalışmalarını sürdürmesini istediği öğrenildi. Yaşanan gelişmeler üzerine Salıpazarı hakkında bilgisine başvurulan Başkan Mucur, "Genel Merkezimden tarafımıza henüz Salıpazarı'nın MHP'ye bırakıldığı yönünde resmi bir bildiri yapılmamıştır. Salıpazarı'nda aday adaylarımız mevcut ve aday adaylık sürecimiz devam etmektedir. Aday adaylarımızdan her hangi bir ismin aday olarak belirlenmesi gibi bir durum sözkonusu değil" dedi. Haber: Berat GONCA    
Samsun’da Salıpazarı İlçesi’nin MHP'ye verildiği ve adayın Abdullah Karapıçak olacağı yönündeki haberlerle ilgili MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Genel Merkezimizden Salıpazarı hakkında henüz bize bilgilendirme yapılmamıştır. Aday adaylık sürecimiz devam ediyor ve adayımız belli değil" dedi.

KARAPIÇAK'IN ADAYLIĞI BALON ÇIKTI!
Samsun'da önceki gün kamuoyuna Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti ve MHP arasında hangi belediyelerden hangi parti çatısı altında girileceği görüşmeleri sona erdi. Samsun’da MHP'ye Asarcık, Alaçam'ın yanı sıra Salıpazarı Belediye Başkanlığı'nın bırakılmasına karar verildiği ve adayın ise Abdullah Karapıçak olduğu yönünde haberler servis edilmişti. Bu haberler Salıpazarı'ndan aday adayı olan diğer 3 isim tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

MUCUR: ‘ADAY BELLİ DEĞİL’
Yaşanan tepkiler üzerine MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Salıpazarı İlçe Başkanı ve aday adaylarıyla parti binasında bir araya gelerek netlik kazanan bir isim olmadığı ve aday adaylarının çalışmalarını sürdürmesini istediği öğrenildi. Yaşanan gelişmeler üzerine Salıpazarı hakkında bilgisine başvurulan Başkan Mucur, "Genel Merkezimden tarafımıza henüz Salıpazarı'nın MHP'ye bırakıldığı yönünde resmi bir bildiri yapılmamıştır. Salıpazarı'nda aday adaylarımız mevcut ve aday adaylık sürecimiz devam etmektedir. Aday adaylarımızdan her hangi bir ismin aday olarak belirlenmesi gibi bir durum sözkonusu değil" dedi.

Haber: Berat GONCA

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.