Vizyon Kuyumcu

Ali Yiğit, ‘Artık Karar Merciinde Değil İcra Merciinde Hizmet Yapmak İstiyorum’

Siyaset 29.11.2023 - 01:44, Güncelleme: 29.11.2023 - 01:44
 

Ali Yiğit, ‘Artık Karar Merciinde Değil İcra Merciinde Hizmet Yapmak İstiyorum’

Samsun AK Parti'den Ayvacık Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu yapan Ali Yiğit, 1999 yılından bugüne Ayvacık halkına görev yaptığı makamlar aracılığıyla hizmet verdiğini belirterek, "Ayvacık’ı daha iyi noktalara taşımak için göreve talip oldum" dedi.

Ayvacık'ta 1999- 2009 yıllar arasında 2 dönem muhtarlık, 2009-2014 yılları arasında il genel meclis üyeliği, 2014-2023 yılları arasında halen devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevi yaparak hemşehrilerine hizmet vermek için çalıştığını söyleyen Ali Yiğit, "19 bin nüfusu ile Ayvacık İlçemizin 43 mahallesini her caddesinde bir çakıl taşımız var. Ayvacık'ta vatandaşlarımızla iyi ilişkilerimiz var. Geçmişte karar organında hizmet ederken, artık icranın başında olarak hizmet etmek istiyorum" dedi. Ayvacık'ın 2009 yılında AK Parti belediyeciliğiyle tanışana kadar tamamen kenara itilmiş sahip çıkılmamış bir ilçe olduğunu öne süren Yiğit, "2009 yılına kadar hiç bir hizmet yapılmamış olan ilçemizin belediyesini, AK Parti'nin kazanmasıyla  hizmete kavuşmuştur. Çok hizmet yapılmasına rağmen, yapılamamış hizmetlerde olmuştur. Özellikle bu dönemde pandemi, afet felaketleri nedeniyle tüm belediyelerde olduğu gibi hizmetlerde aksama yaşanması olmuştur" diye konuştu. Meclis Üyesi olduğu Büyükşehir Belediyesi'nden Ayvacık İlçesine büyük hizmetler götürüldüğünü vurgulayan Yiğit, "SASKİ olarak Ayvacık'a 5 yıllık zaman zarfından yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yapıldı. 14 mahallemizde su sorunu çözüldü. Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızı anlatma noktasında sıkıntılarımız olmuş olabilir. Mahalle yollarımızla ilgili kısmi sıkıntılar olduğunu görmekteyiz ve bu sorunlarından ivedilikle çözümü noktasında mesai harcıyoruz. Bu zamana kadar hizmet sunan belediye başkanlarımızın hizmetlerini daha iyi noktalara taşımak için aday oldum" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
Samsun AK Parti'den Ayvacık Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu yapan Ali Yiğit, 1999 yılından bugüne Ayvacık halkına görev yaptığı makamlar aracılığıyla hizmet verdiğini belirterek, "Ayvacık’ı daha iyi noktalara taşımak için göreve talip oldum" dedi.

Ayvacık'ta 1999- 2009 yıllar arasında 2 dönem muhtarlık, 2009-2014 yılları arasında il genel meclis üyeliği, 2014-2023 yılları arasında halen devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevi yaparak hemşehrilerine hizmet vermek için çalıştığını söyleyen Ali Yiğit, "19 bin nüfusu ile Ayvacık İlçemizin 43 mahallesini her caddesinde bir çakıl taşımız var. Ayvacık'ta vatandaşlarımızla iyi ilişkilerimiz var. Geçmişte karar organında hizmet ederken, artık icranın başında olarak hizmet etmek istiyorum" dedi.

Ayvacık'ın 2009 yılında AK Parti belediyeciliğiyle tanışana kadar tamamen kenara itilmiş sahip çıkılmamış bir ilçe olduğunu öne süren Yiğit, "2009 yılına kadar hiç bir hizmet yapılmamış olan ilçemizin belediyesini, AK Parti'nin kazanmasıyla  hizmete kavuşmuştur. Çok hizmet yapılmasına rağmen, yapılamamış hizmetlerde olmuştur. Özellikle bu dönemde pandemi, afet felaketleri nedeniyle tüm belediyelerde olduğu gibi hizmetlerde aksama yaşanması olmuştur" diye konuştu.

Meclis Üyesi olduğu Büyükşehir Belediyesi'nden Ayvacık İlçesine büyük hizmetler götürüldüğünü vurgulayan Yiğit, " SASKİ olarak Ayvacık'a 5 yıllık zaman zarfından yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yapıldı. 14 mahallemizde su sorunu çözüldü. Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızı anlatma noktasında sıkıntılarımız olmuş olabilir. Mahalle yollarımızla ilgili kısmi sıkıntılar olduğunu görmekteyiz ve bu sorunlarından ivedilikle çözümü noktasında mesai harcıyoruz. Bu zamana kadar hizmet sunan belediye başkanlarımızın hizmetlerini daha iyi noktalara taşımak için aday oldum" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.