Vizyon Kuyumcu

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yeniden İlkadım'a aday

Siyaset 18.01.2024 - 21:37, Güncelleme: 18.01.2024 - 21:37
 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yeniden İlkadım'a aday

İYİ Parti'nin İlkadım Belediye Başkan adaylığında mevcut başkan Necattin Demirtaş'ın isminin ön plana çıktığı ve yarın adaylığının açıklanacağı öğrenildi.

YARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın Samsun ziyaretinde Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştireceği programda İlkadım Belediye Başkan Adayı olarak Necattin Demirtaş ismini açıklayacağı öğrenildi. Belediyeden vatandaşlara gönderilen kısa mesajda şu ifadeler yer aldı: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'nin ilk adımlarının atıldığı şehrimizde 19 Ocak Cuma günü saat 16.30'da İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon'da halkımız ile buluşacaktır. İYİ Parti İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın adaylığının da açıklanacağı programa katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.”  
İYİ Parti'nin İlkadım Belediye Başkan adaylığında mevcut başkan Necattin Demirtaş'ın isminin ön plana çıktığı ve yarın adaylığının açıklanacağı öğrenildi.

YARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın Samsun ziyaretinde Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştireceği programda İlkadım Belediye Başkan Adayı olarak Necattin Demirtaş ismini açıklayacağı öğrenildi.

Belediyeden vatandaşlara gönderilen kısa mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'nin ilk adımlarının atıldığı şehrimizde 19 Ocak Cuma günü saat 16.30'da İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon'da halkımız ile buluşacaktır. İYİ Parti İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın adaylığının da açıklanacağı programa katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.