Vizyon Kuyumcu

Hüseyin Dündar Bağımsız Adaylığını Açıkladı

Siyaset 05.02.2024 - 20:04, Güncelleme: 05.02.2024 - 20:04
 

Hüseyin Dündar Bağımsız Adaylığını Açıkladı

Çarşamba eski Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Yerel Seçimlerde AK Parti’den aday gösterilmemesinin ardından sosyal medya hesabından Bağımsız adaylığını ilan etti.

Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada; “ÇARŞAMBA BİZİ SEVER, BİZ DE ÇARŞAMBA’YI Hemşehrilerimin şahsıma gösterdiği güven ve itimat büyük bir onur, paha biçilmez bir değerdir. Çarşamba’mız için çalışmak, eser ve hizmet belediyeciliğine kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz. ‘Ortak paydamız Çarşamba’mız’ anlayışıyla hemşehrilerimin tamamını kucaklıyor, hangi siyasi görüşten olursa olsun bir ve beraber görüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Çarşamba’mız için BAĞIMSIZ Belediye Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunuyorum. Kadirşinas Çarşamba halkı en iyi hakemdir. Hizmet işimiz, Çarşamba evimiz…”
Çarşamba eski Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Yerel Seçimlerde AK Parti’den aday gösterilmemesinin ardından sosyal medya hesabından Bağımsız adaylığını ilan etti.

Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada;

“ÇARŞAMBA BİZİ SEVER, BİZ DE ÇARŞAMBA’YI

Hemşehrilerimin şahsıma gösterdiği güven ve itimat büyük bir onur, paha biçilmez bir değerdir. Çarşamba’mız için çalışmak, eser ve hizmet belediyeciliğine kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz.

‘Ortak paydamız Çarşamba’mız’ anlayışıyla hemşehrilerimin tamamını kucaklıyor, hangi siyasi görüşten olursa olsun bir ve beraber görüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çarşamba’mız için BAĞIMSIZ Belediye Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunuyorum. Kadirşinas Çarşamba halkı en iyi hakemdir. Hizmet işimiz, Çarşamba evimiz…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.