Vizyon Kuyumcu

Haluk Köksoy: ‘Atakum'da Kasaya Sahip Çıkacağız’

Siyaset 02.11.2023 - 10:29, Güncelleme: 02.11.2023 - 11:19
 

Haluk Köksoy: ‘Atakum'da Kasaya Sahip Çıkacağız’

Samsun Atakum eski İlçe Başkanı Av Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklarken, Atakum'u liyakatsiz bir anlayışın yönettiğini ve artık koltuğa sahip çıkma zamanının geldiğini söyledi.

AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı'nda 5 yıl başkan yardımcılığı, 3 yıl belediye meclis üyeliği ve 3 yıl ilçe başkanlığı görevinde bulunan Av. Haluk Köksoy, yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkan aday adayı oluyor. Atakum'un serpilmesine, büyümesine şahitlik ettiğini belirten Köksoy, yıllardır aktif siyaset yaptığını söylerken Atakum'un bütün mahalle ve sokaklarında vatandaşlara teması olduğunu belirtti.   "Atakum'a faydamız olacağına düşünüyoruz" diyen Köksoy, koltuk sevdası için değil, hizmet edebilmek için yola çıktığını belirtti. Tabanda karşılığı olan bir siyasetçi olduğunu vurgulayan Köksoy, "Talip olduğumuz görev istenerek olan görev değil ama bir irade de ortaya koymak gerekiyor. Görev verilirse hizmete hazırız. Atakum için yapılacak çok şey var. Atakum'da kasaya masaya ve gönüllere sahip çıkacağız. Tabanın gönlünün yapılması gerekiyor. Kasaya nasıl sahip çıkılacağına gelince, kamunun malının korunması ve belediyenin kaynaklarının har vurup harman savrulmaması gerekiyor. Atakum'un derlenip toparlanması gerekiyor. Atakum'da makama da sahip çıkmak gerekiyor. Liyakatla yönetilmediği ortada" dedi.   Atakum'un CHP'nin kalesi olmadığını öne süren Köksoy, "Atakum 2009 yılında ilçe belediyesi olmuş bir yer. 2002 yılında kurulan AK Parti 2004 yılında Atakum Belediyesi'ni kazanmıştır. 2009 yılında CHP, 2014 yılında AK Parti ve 2019 yılında CHP kazanmıştır. Böyle bir süreçte Atakum'un CHP'nin kalesi olduğunu dile getirmek doğru bir yaklaşım olmayacaktır. CHP'nin kalesi demek için Çankaya Belediyesi, Bakırköy Belediyesi gibi bir tablo olması gerekiyor. Atakum'da değişim zamanı geldi. 300- 500 seçmenin oy değişimi ile seçim sonucunun etkilendiği bir ilçe. Seçimlerde Atakum'u AK Parti kazanacaktır. AK Parti Belediyeciliği'nin Atakum'a yaptığı hizmetin onlar bakımını dahi yapamıyorlar" şeklinde konuştu.
Samsun Atakum eski İlçe Başkanı Av Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklarken, Atakum'u liyakatsiz bir anlayışın yönettiğini ve artık koltuğa sahip çıkma zamanının geldiğini söyledi.

AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı'nda 5 yıl başkan yardımcılığı, 3 yıl belediye meclis üyeliği ve 3 yıl ilçe başkanlığı görevinde bulunan Av. Haluk Köksoy, yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkan aday adayı oluyor. Atakum'un serpilmesine, büyümesine şahitlik ettiğini belirten Köksoy, yıllardır aktif siyaset yaptığını söylerken Atakum'un bütün mahalle ve sokaklarında vatandaşlara teması olduğunu belirtti.

 

"Atakum'a faydamız olacağına düşünüyoruz" diyen Köksoy, koltuk sevdası için değil, hizmet edebilmek için yola çıktığını belirtti. Tabanda karşılığı olan bir siyasetçi olduğunu vurgulayan Köksoy, "Talip olduğumuz görev istenerek olan görev değil ama bir irade de ortaya koymak gerekiyor. Görev verilirse hizmete hazırız. Atakum için yapılacak çok şey var. Atakum'da kasaya masaya ve gönüllere sahip çıkacağız. Tabanın gönlünün yapılması gerekiyor. Kasaya nasıl sahip çıkılacağına gelince, kamunun malının korunması ve belediyenin kaynaklarının har vurup harman savrulmaması gerekiyor. Atakum'un derlenip toparlanması gerekiyor. Atakum'da makama da sahip çıkmak gerekiyor. Liyakatla yönetilmediği ortada" dedi.

 

Atakum'un CHP'nin kalesi olmadığını öne süren Köksoy, " Atakum 2009 yılında ilçe belediyesi olmuş bir yer. 2002 yılında kurulan AK Parti 2004 yılında Atakum Belediyesi'ni kazanmıştır. 2009 yılında CHP, 2014 yılında AK Parti ve 2019 yılında CHP kazanmıştır. Böyle bir süreçte Atakum'un CHP'nin kalesi olduğunu dile getirmek doğru bir yaklaşım olmayacaktır. CHP'nin kalesi demek için Çankaya Belediyesi, Bakırköy Belediyesi gibi bir tablo olması gerekiyor. Atakum'da değişim zamanı geldi. 300- 500 seçmenin oy değişimi ile seçim sonucunun etkilendiği bir ilçe. Seçimlerde Atakum'u AK Parti kazanacaktır. AK Parti Belediyeciliği'nin Atakum'a yaptığı hizmetin onlar bakımını dahi yapamıyorlar" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.