Vizyon Kuyumcu

Fuat Köktaş'tan Samsun AK Parti’de Yönetim Hazırlığı

Siyaset 18.10.2023 - 00:15, Güncelleme: 18.10.2023 - 00:15
 

Fuat Köktaş'tan Samsun AK Parti’de Yönetim Hazırlığı

AK Parti Samsun eski Milletvekili Fuat Köktaş'ın yerel seçimlerin hemen ardından yapılması planlanan AK Parti Samsun İl Kongresi için ekibine talimat verdiği ve kongreye yönetimi hazırlamak için çalışmalara başlamalarını istediği kulislerde konuşuluyor.

Fuat Köktaş'ın yıllardır Samsun AK Parti İl Başkanlığı üzerinde diğer milletvekillerine oranla ağırlığının fazla olduğu biliniyordu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Köktaş'ın teşkilatlardaki ağırlığını kırmak için son kongrede Ersan Aksu'yu desteklemiş ve seçilmesini sağlamıştı. Aksu'nun seçilmesiyle Köktaş'ın teşkilatlardaki ağırlığının azaldığı ve Aksu'nun milletvekili olmak için görevi bırakması üzerine İl Başkanlığına atanan Mehmet Köse'nin de Köktaş'a yakın çok sayıda ismi görevden uzaklaştırdığı öğrenildi.   Köktaş'ın ekibinin tasfiyesinin Aksu ile başlayan ve Köse ile doruk noktaya ulaştığı iddia edilirken, Köktaş'ın bu tablo karşısında tasfiye edilen ekibine, ‘Yönetim yapmaya hazırlanın’ talimatı ilettiği belirtiliyor. Köktaş'ın teşkilatlardaki görevlerinden uzaklaştırılan ekibinin dağılmaması için böyle bir siyasi manevra içerisine girdiği öne sürülürken, talimat ilettiği ekibine, "Yerel seçimlerde büyükşehire aday olacağım. Seçimlerin ardından il kongresi yapılacak. Büyükşehir ile uyumlu çalışacak bir teşkilata ihtiyaç olacak. Siz şimdiden çalışmalara başlayın ve yönetimi kongreye hazırlayın" dediği iddia ediliyor.   Haber Berat GONCA
AK Parti Samsun eski Milletvekili Fuat Köktaş'ın yerel seçimlerin hemen ardından yapılması planlanan AK Parti Samsun İl Kongresi için ekibine talimat verdiği ve kongreye yönetimi hazırlamak için çalışmalara başlamalarını istediği kulislerde konuşuluyor.

Fuat Köktaş'ın yıllardır Samsun AK Parti İl Başkanlığı üzerinde diğer milletvekillerine oranla ağırlığının fazla olduğu biliniyordu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Köktaş'ın teşkilatlardaki ağırlığını kırmak için son kongrede Ersan Aksu'yu desteklemiş ve seçilmesini sağlamıştı. Aksu'nun seçilmesiyle Köktaş'ın teşkilatlardaki ağırlığının azaldığı ve Aksu'nun milletvekili olmak için görevi bırakması üzerine İl Başkanlığına atanan Mehmet Köse'nin de Köktaş'a yakın çok sayıda ismi görevden uzaklaştırdığı öğrenildi.

 

Köktaş'ın ekibinin tasfiyesinin Aksu ile başlayan ve Köse ile doruk noktaya ulaştığı iddia edilirken, Köktaş'ın bu tablo karşısında tasfiye edilen ekibine, ‘Yönetim yapmaya hazırlanın’ talimatı ilettiği belirtiliyor. Köktaş'ın teşkilatlardaki görevlerinden uzaklaştırılan ekibinin dağılmaması için böyle bir siyasi manevra içerisine girdiği öne sürülürken, talimat ilettiği ekibine, "Yerel seçimlerde büyükşehire aday olacağım. Seçimlerin ardından il kongresi yapılacak. Büyükşehir ile uyumlu çalışacak bir teşkilata ihtiyaç olacak. Siz şimdiden çalışmalara başlayın ve yönetimi kongreye hazırlayın" dediği iddia ediliyor.

 

Haber Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.