Vizyon Kuyumcu

Cemal Gülhan: ‘Muhalefet Birlikte Hareket Etmeli’

Siyaset 07.11.2023 - 01:45, Güncelleme: 07.11.2023 - 01:45
 

Cemal Gülhan: ‘Muhalefet Birlikte Hareket Etmeli’

Samsun'un sevilen siyasetçilerinden Cemal Gülhan, muhalefet partilerinin tutarsızlığının AK Parti'nin ekmeğine yağ sürdüğünü ve yerel seçimlere kadar muhalefetin silkelenip kendisine gelmesi gerektiğine vurgu yaptı.

AK Parti iktidar olduğu ilk 10 yılda güzel yaptığı hizmetleri olduğunu belirten Cemal Gülhan, "Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne geçtikten sonra hizmet noktasında duraksama yaşandı. Türkiye'de muhalefetin varlık gösterememesi nedeniyle AK Parti bugüne kadar alternatifsiz bir şekilde iktidar olmuştur. Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 yıldır ülkeyi yönettiği ve ülke yönetmenin kolay bir iş olmadığını, Erdoğan'ın artık yorulduğunu ve yürümekte bile zorlandığına vurgu yapan Gülhan, "Türkiye'nin üzerine büyük oyunlar oynanmakta" dedi.   Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Samsun'da 52 belediye başkanlığı olduğunu ve bunun 45'ini her ay bir araya topladığını vurgulayan Gülhan, "Artık birlik beraberlik kalmadı. AK Parti'li belediye başkanlarının dahi birbirlerine tahammülü olmadığını görmekteyiz. Vatandaşta bu durumu iyi analiz etmekte. Eğer muhalefet partileri söylemlerini halkın dilinde söylemlere döndürmezlerse işleri çok zor. Muhalefet partileri tutarsız davranışları bir yana bırakıp birlikte hareket etmemeleri durumunda yaklaşan yerel seçimlerde işleri çok zor. Muhalefetin silkelenip kendisine gelmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.   Haber: Sezer SEZER
Samsun'un sevilen siyasetçilerinden Cemal Gülhan, muhalefet partilerinin tutarsızlığının AK Parti'nin ekmeğine yağ sürdüğünü ve yerel seçimlere kadar muhalefetin silkelenip kendisine gelmesi gerektiğine vurgu yaptı.

AK Parti iktidar olduğu ilk 10 yılda güzel yaptığı hizmetleri olduğunu belirten Cemal Gülhan, "Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne geçtikten sonra hizmet noktasında duraksama yaşandı. Türkiye'de muhalefetin varlık gösterememesi nedeniyle AK Parti bugüne kadar alternatifsiz bir şekilde iktidar olmuştur. Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 yıldır ülkeyi yönettiği ve ülke yönetmenin kolay bir iş olmadığını, Erdoğan'ın artık yorulduğunu ve yürümekte bile zorlandığına vurgu yapan Gülhan, "Türkiye'nin üzerine büyük oyunlar oynanmakta" dedi.

 

Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Samsun'da 52 belediye başkanlığı olduğunu ve bunun 45'ini her ay bir araya topladığını vurgulayan Gülhan, "Artık birlik beraberlik kalmadı. AK Parti'li belediye başkanlarının dahi birbirlerine tahammülü olmadığını görmekteyiz. Vatandaşta bu durumu iyi analiz etmekte. Eğer muhalefet partileri söylemlerini halkın dilinde söylemlere döndürmezlerse işleri çok zor. Muhalefet partileri tutarsız davranışları bir yana bırakıp birlikte hareket etmemeleri durumunda yaklaşan yerel seçimlerde işleri çok zor. Muhalefetin silkelenip kendisine gelmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.