Vizyon Kuyumcu

Çakır, Genel Merkeze Dündar'ın İsmini mi Verdi?

Siyaset 03.01.2024 - 01:21, Güncelleme: 03.01.2024 - 01:21
 

Çakır, Genel Merkeze Dündar'ın İsmini mi Verdi?

AK Parti Genel Merkezi'nin eski Samsun Milletvekili Mustafa Çakır'ı çağırarak, Samsun'u sorduğu öğrenildi. Genel Merkezin Samsun'da anketlerden neden düşük oy çıktığı hakkında Çakır'ın görüşüne başvurduğu bilgilerine ulaşıldı.

AK PARTİ ESKİ VEKİLLERİ DİNLİYOR AK Parti Genel Merkezi, Samsun özelinde yaptırdığı yerel seçim anketlerinin sonuçlarından memnun değil. Mevcut başkan Mustafa Demir'in anketlerde düşük oy aldığı ve Demir ile seçimlerde zorlanacağını gören AK Parti, ardı ardına yaptırdığı anketler, temayül yoklaması ve saha çalışmalarının dışında eski Samsun milletvekillerinin de fikirlerini almaya başladı. AK PARTİ'DE SAMSUN ENDİŞESİ Samsun'un Karadeniz'in en büyük ve en önemli şehri olmasının yanısıra, AK Parti'nin bu zamana kadar kalesi durumunda rol aldı. Mart ayında yapılacak yerel seçim öncesi yapılan anketlerden çıkan sonuçların memnuniyetsizliği nedeniyle AK Parti, Samsun'u her yönüyle ele almaya başladı. AK Parti, Samsun'u mercek altına alırken, son olarak ise eski Samsun Milletvekillerini genel merkeze davet ederek, Samsun hakkındaki fikirlerini almaya başladı. MUSTAFA ÇAKIR'DAN SAMSUNLU VURGUSU AK Parti'den 22. Dönem Samsun Milletvekilliği yapan Mustafa Çakır'ın genel merkeze çağırılara, Samsun hakkındaki fikrinin alındığı belirtildi. Çakır'ın Samsun halkının Samsunlu isimleri aday görmek istediğini dile getirdiği öğrenildi. Samsunlu hassasiyetinin şehirde had safhaya ulaştığını ve Samsunlu olmayan bir ismin aday gösterilmesi durumunda seçimlerin riske girebileceğini vurguladığı kaydedildi. ÇAKIR, DÜNDAR DEMİŞ! Ayrıca Çakır'ın son dönemde yanlış yönetim anlayışı nedeniyle vatandaştan kopuk bir yönetim dönemi geçirildiğine işaret ettiği bilgilerine ulaşıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının öncelikle Samsunlu olması ve ardından vatandaşı kucaklayabilecek bir ismin vatandaşın karşısına çıkarılması gerektiğini söylediği öğrenildi. Çakır'a Samsun'da kimin aday yapılması durumunda başarı elde edilebileceğinin de sorulduğu ve Çakır'ın Hüseyin Dündar ismini verdiği iddia ediliyor. Haber: Berat GONCA
AK Parti Genel Merkezi'nin eski Samsun Milletvekili Mustafa Çakır'ı çağırarak, Samsun'u sorduğu öğrenildi. Genel Merkezin Samsun'da anketlerden neden düşük oy çıktığı hakkında Çakır'ın görüşüne başvurduğu bilgilerine ulaşıldı.

AK PARTİ ESKİ VEKİLLERİ DİNLİYOR
AK Parti Genel Merkezi, Samsun özelinde yaptırdığı yerel seçim anketlerinin sonuçlarından memnun değil. Mevcut başkan Mustafa Demir'in anketlerde düşük oy aldığı ve Demir ile seçimlerde zorlanacağını gören AK Parti, ardı ardına yaptırdığı anketler, temayül yoklaması ve saha çalışmalarının dışında eski Samsun milletvekillerinin de fikirlerini almaya başladı.

AK PARTİ'DE SAMSUN ENDİŞESİ
Samsun'un Karadeniz'in en büyük ve en önemli şehri olmasının yanısıra, AK Parti'nin bu zamana kadar kalesi durumunda rol aldı. Mart ayında yapılacak yerel seçim öncesi yapılan anketlerden çıkan sonuçların memnuniyetsizliği nedeniyle AK Parti, Samsun'u her yönüyle ele almaya başladı. AK Parti, Samsun'u mercek altına alırken, son olarak ise eski Samsun Milletvekillerini genel merkeze davet ederek, Samsun hakkındaki fikirlerini almaya başladı.

MUSTAFA ÇAKIR'DAN SAMSUNLU VURGUSU
AK Parti'den 22. Dönem Samsun Milletvekilliği yapan Mustafa Çakır'ın genel merkeze çağırılara, Samsun hakkındaki fikrinin alındığı belirtildi. Çakır'ın Samsun halkının Samsunlu isimleri aday görmek istediğini dile getirdiği öğrenildi. Samsunlu hassasiyetinin şehirde had safhaya ulaştığını ve Samsunlu olmayan bir ismin aday gösterilmesi durumunda seçimlerin riske girebileceğini vurguladığı kaydedildi.

ÇAKIR, DÜNDAR DEMİŞ!
Ayrıca Çakır'ın son dönemde yanlış yönetim anlayışı nedeniyle vatandaştan kopuk bir yönetim dönemi geçirildiğine işaret ettiği bilgilerine ulaşıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının öncelikle Samsunlu olması ve ardından vatandaşı kucaklayabilecek bir ismin vatandaşın karşısına çıkarılması gerektiğini söylediği öğrenildi. Çakır'a Samsun'da kimin aday yapılması durumunda başarı elde edilebileceğinin de sorulduğu ve Çakır'ın Hüseyin Dündar ismini verdiği iddia ediliyor.

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.