Vizyon Kuyumcu

Akaryakıtta Pompaya Dev Zam

Ekonomi 31.01.2026 - 23:29, Güncelleme: 31.01.2026 - 23:29
 

Akaryakıtta Pompaya Dev Zam

Akaryakıtta tabelayı yerinden oynatacak zamlar art arda geliyor. Motorinden, benzine, otogaza fiyatlar yükselecek.

Dünyada yaşanan jeopolitik gerilim ile yükselen petrol fiyatları pompayı da yaktı.Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına büyük zam geliyor. Yeni yılın en ağır akaryakıt darbesi çarşamba günü yola çıkıyor. Motorin litre fiyatının 60 TL’lik psikolojik sınırı aşması beklenirken; benzin ve otogaz da zam kervanına katılıyor. ÇARŞAMBA GÜNÜ MOTORİN VE OTOGAZ VURACAK Ulaşım ve lojistik maliyetlerinin ana kalemi olan motorinde büyük bir artış kapıda. Gazeteci Olcay Aydilek’in paylaştığı verilere göre, piyasa koşullarında bir değişiklik olmazsa çarşamba gününden itibaren motorine yaklaşık 2,50 TL, otogaza ise 70 kuruş tutarında zam yansıtılacak. Bu artışla birlikte, nakliyecinin ve çiftçinin en büyük gider kalemi olan motorinin litre fiyatı, 60 TL seviyesinin üzerine çıkacak PERŞEMBE BENZİNE ZAM! Akaryakıt yangını sadece motorinle sınırlı kalmayacak. Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere, benzin fiyatlarına da yaklaşık 1,25 TL düzeyinde bir artış gelmesi bekleniyor.
Akaryakıtta tabelayı yerinden oynatacak zamlar art arda geliyor. Motorinden, benzine, otogaza fiyatlar yükselecek.

Dünyada yaşanan jeopolitik gerilim ile yükselen petrol fiyatları pompayı da yaktı.Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına büyük zam geliyor. Yeni yılın en ağır akaryakıt darbesi çarşamba günü yola çıkıyor. Motorin litre fiyatının 60 TL’lik psikolojik sınırı aşması beklenirken; benzin ve otogaz da zam kervanına katılıyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ MOTORİN VE OTOGAZ VURACAK
Ulaşım ve lojistik maliyetlerinin ana kalemi olan motorinde büyük bir artış kapıda. Gazeteci Olcay Aydilek’in paylaştığı verilere göre, piyasa koşullarında bir değişiklik olmazsa çarşamba gününden itibaren motorine yaklaşık 2,50 TL, otogaza ise 70 kuruş tutarında zam yansıtılacak.

Bu artışla birlikte, nakliyecinin ve çiftçinin en büyük gider kalemi olan motorinin litre fiyatı, 60 TL seviyesinin üzerine çıkacak

PERŞEMBE BENZİNE ZAM!
Akaryakıt yangını sadece motorinle sınırlı kalmayacak. Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere, benzin fiyatlarına da yaklaşık 1,25 TL düzeyinde bir artış gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.