Vizyon Kuyumcu

AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Murat Gül'ün Adaylığı Düştü

Siyaset 24.02.2024 - 21:47, Güncelleme: 24.02.2024 - 21:47
 

AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Murat Gül'ün Adaylığı Düştü

Samsun’da AK Parti'nin Vezirköprü ilçesinde aday gösterdiği Murat Gül'ün belediye başkan adaylığı Seçim Kurulunca düşürüldüğü belirtildi.

Yerel seçimlerde AK Parti’den Vezirköprü Belediye Başkan adayı olan Avukat Murat Gül’ün adaylığı sçeim kurulunca düşürüldü. Gerekçe olarak ise Gül’ün aday olmadan önce İlçe Başkanı olarak görev yaptığı ve görevinden YSK’nın açıkladığı takvim çerçevesinde istifa etmediği belirtildi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, “Vezirköprü İlçe Belediye Başkan Adayımız Murat Gül'ün adaylık süreci ile ilgili Vezirköprü İlçe Seçim Kurulu'nun vermiş olduğu kararın düzeltilmesi için itiraz yapılmıştır. Konu ile ilgili hukuki süreç devam etmektedir” dedi.
Samsun’da AK Parti'nin Vezirköprü ilçesinde aday gösterdiği Murat Gül'ün belediye başkan adaylığı Seçim Kurulunca düşürüldüğü belirtildi.

Yerel seçimlerde AK Parti’den Vezirköprü Belediye Başkan adayı olan Avukat Murat Gül’ün adaylığı sçeim kurulunca düşürüldü. Gerekçe olarak ise Gül’ün aday olmadan önce İlçe Başkanı olarak görev yaptığı ve görevinden YSK’nın açıkladığı takvim çerçevesinde istifa etmediği belirtildi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, “ Vezirköprü İlçe Belediye Başkan Adayımız Murat Gül'ün adaylık süreci ile ilgili Vezirköprü İlçe Seçim Kurulu'nun vermiş olduğu kararın düzeltilmesi için itiraz yapılmıştır. Konu ile ilgili hukuki süreç devam etmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.