Vizyon Kuyumcu

Saadet Partisi’nin Samsun Adayları açıklandı

Siyaset 03.02.2024 - 20:13, Güncelleme: 03.02.2024 - 20:15
 

Saadet Partisi’nin Samsun Adayları açıklandı

Yerel seçimlerde Gelecek Partisi ile İttifak yapan Saadet Partisi Türkiye geneli adaylarını açıkladı. Samsun’da 12 ilçe Belediyesinde Saadet Partisi adayları yarışacak.

Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Ankara ATO Congresium Salonu’nunda ‘Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. Toplantıda, 9'ü büyükşehir, 26'sı il belediye başkanı olmak üzere 339 belediye başkan adayı açıklandı. Saadet Partisi Samsun’da 12 ayrı ilçede aday çıkarttı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İsrafın i’sine dahi tahammülümüz yoktur. Vatandaşın cebinden kuruş kuruş toplanan paraları milyar milyar savurma dönemine mutlaka bunun için son vereceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanacak bu konuda çok ama çok hassas davranacağız. Titiz davranacağız. Yolsuzluğa asla müsamaha göstermeyeceğiz. Belediyelerimizin kapısından arsız, hırsız girmeyecektir. Bizim belediye başkanlarımızın kursağından bir lokma yetim malı geçmez. Belediye kaynaklarını ise yetim malına sahip çıkar gibi değerlendireceğiz. Biz bu anlayışla israf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz. 1 Nisan sabahından itibaren ihaleler üzerinden birilerinin köşeyi dönme devri sona erecektir" dedi. Saadet Partisi’nin Samsun’daki adayları Atakum Serdar Şen Canik Ahmet Keser Tekkeköy Kübra Köse Çarşamba Zekai Sapancı Bafra Şükrü Arslan Terme Ahmet Köneçoğlu Havza Rasim Korkmazlı Salıpazarı Ahmet Gür 19 Mayıs Yusuf Yarım Alaçam Erkan Albayrak Ayvacık Mustafa Altuntaş Ladik Fatih Önder
Yerel seçimlerde Gelecek Partisi ile İttifak yapan Saadet Partisi Türkiye geneli adaylarını açıkladı. Samsun’da 12 ilçe Belediyesinde Saadet Partisi adayları yarışacak.

Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Ankara ATO Congresium Salonu’nunda ‘Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. Toplantıda, 9'ü büyükşehir, 26'sı il belediye başkanı olmak üzere 339 belediye başkan adayı açıklandı. Saadet Partisi Samsun’da 12 ayrı ilçede aday çıkarttı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İsrafın i’sine dahi tahammülümüz yoktur. Vatandaşın cebinden kuruş kuruş toplanan paraları milyar milyar savurma dönemine mutlaka bunun için son vereceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanacak bu konuda çok ama çok hassas davranacağız. Titiz davranacağız. Yolsuzluğa asla müsamaha göstermeyeceğiz. Belediyelerimizin kapısından arsız, hırsız girmeyecektir. Bizim belediye başkanlarımızın kursağından bir lokma yetim malı geçmez. Belediye kaynaklarını ise yetim malına sahip çıkar gibi değerlendireceğiz. Biz bu anlayışla israf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz. 1 Nisan sabahından itibaren ihaleler üzerinden birilerinin köşeyi dönme devri sona erecektir" dedi.

Saadet Partisi’nin Samsun’daki adayları

Atakum Serdar Şen

Canik Ahmet Keser

Tekkeköy Kübra Köse

Çarşamba Zekai Sapancı

Bafra Şükrü Arslan

Terme Ahmet Köneçoğlu

Havza Rasim Korkmazlı

Salıpazarı Ahmet Gür

19 Mayıs Yusuf Yarım

Alaçam Erkan Albayrak

Ayvacık Mustafa Altuntaş

Ladik Fatih Önder

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.