Vizyon Kuyumcu

Cevat Öncü 19 Mayıs ve Yakakent’te Pazar Esnafını Gezdi

Siyaset 11.01.2024 - 00:56, Güncelleme: 11.01.2024 - 00:56
 

Cevat Öncü 19 Mayıs ve Yakakent’te Pazar Esnafını Gezdi

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Doğduğum, büyüdüğüm, aile ve iş hayatımı sürdürdüğüm şehrimize karşı bir sorumluluğumuz ve borcumuz var. Samsun’a hizmet etmek bizim için onurlu bir görev. Bunun için yola çıktık, bu bilinçle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Samsun'un geleceği için kararlı adımlar atan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında Alaçam ve Yakakent ilçelerinde partililerle bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından esnaf ve pazar yerlerini gezerek vatandaşlarla buluşan Öncü, şehre olan sorumluluklarını belirterek hizmet taahhüdünü vurguladı. Öncü, "Doğduğum, büyüdüğüm, aile ve iş hayatımı sürdürdüğüm şehrimize karşı sorumluluğumuz ve borcumuz var. Samsun’a hizmet etmek bizim için onurlu bir görev. Bunun bilinciyle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi. Samsun'un karşılaştığı alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözerken, aynı zamanda tarih, kültür, çevre, spor ve turizm alanlarında marka bir şehir olması için hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini belirten Öncü, "Önemli projelerimiz var. Yakın zamanda yapacağımız proje lansmanı ile bunları kamuoyunun bilgisine sunacağız" ifadelerini kullandı. Günlük hayatın içinde vatandaşlarla buluşup, sorunlarını dinleyerek not aldıklarını belirten Öncü, şunları ekledi: "Her gün sokaktayız, vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sorunlarını ve taleplerini öğreniyoruz, görüşüyoruz, konuşuyoruz. Onları dinliyor, notlar alıyoruz. Gerçekten büyük bir teveccüh var. Samimi bir destek var. Samsunluların teveccühüyle, takdiriyle, onlardan aldığımız güç ile aday olduk. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz."    
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Doğduğum, büyüdüğüm, aile ve iş hayatımı sürdürdüğüm şehrimize karşı bir sorumluluğumuz ve borcumuz var. Samsun’a hizmet etmek bizim için onurlu bir görev. Bunun için yola çıktık, bu bilinçle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Samsun'un geleceği için kararlı adımlar atan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında Alaçam ve Yakakent ilçelerinde partililerle bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından esnaf ve pazar yerlerini gezerek vatandaşlarla buluşan Öncü, şehre olan sorumluluklarını belirterek hizmet taahhüdünü vurguladı.

Öncü, "Doğduğum, büyüdüğüm, aile ve iş hayatımı sürdürdüğüm şehrimize karşı sorumluluğumuz ve borcumuz var. Samsun’a hizmet etmek bizim için onurlu bir görev. Bunun bilinciyle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Samsun'un karşılaştığı alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözerken, aynı zamanda tarih, kültür, çevre, spor ve turizm alanlarında marka bir şehir olması için hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini belirten Öncü, "Önemli projelerimiz var. Yakın zamanda yapacağımız proje lansmanı ile bunları kamuoyunun bilgisine sunacağız" ifadelerini kullandı.

Günlük hayatın içinde vatandaşlarla buluşup, sorunlarını dinleyerek not aldıklarını belirten Öncü, şunları ekledi:

"Her gün sokaktayız, vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sorunlarını ve taleplerini öğreniyoruz, görüşüyoruz, konuşuyoruz. Onları dinliyor, notlar alıyoruz. Gerçekten büyük bir teveccüh var. Samimi bir destek var. Samsunluların teveccühüyle, takdiriyle, onlardan aldığımız güç ile aday olduk. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.