Vizyon Kuyumcu

İlçedeki kadınları ağırlayan İbrahim Sandıkçı, talep ve önerileri dinledi

Samsun 14.10.2023 - 00:12, Güncelleme: 14.10.2023 - 00:12
 

İlçedeki kadınları ağırlayan İbrahim Sandıkçı, talep ve önerileri dinledi

Göreve geldiği ilk günden itibaren imza attığı vizyon projelerle ilçenin çehresini değiştiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Canikli kadınları kahvaltı programında ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, onların talep ve önerilerini dinledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, programda gerçekleştirdiği sunumda, Canikli kadınlara ilçede devam eden ve tamamlanan çalışmalar hakkında önemli bilgiler aktardı. İlçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projeler davetlilerden büyük alkış aldı. Başkan İbrahim Sandıkçı, " Sözlerimizi yerine getirdik, Canik'e her alanda değer kattık" dedi.   CANİK GELİŞTİ ÇEHRESİ DEĞİŞTİ Canikli kadınlarla uzun süre sohbet eden, onların talep ve önerilerini dinleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, programda gerçekleştirdiği sunumda önemli bilgiler verdi. Başkan İbrahim Sandıkçı, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizi her alanda geliştirmek için büyük bir azim ve gayretle çalışmaya devam ediyoruz. İlçemiz, kazandırdığımız Merkezi Hükümet Yatırımları ve projelerimizle gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Hamdolsun, sözlerimizi yerine getirdik, Canik'e her alanda değer kattık. İlçemizi daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.   VATANDAŞLARA ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ İlçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara elektrik faturası desteği verdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçemizdeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik desteklerimize hassasiyetle devam ediyoruz. Elektrik fatura desteğimizle birlikte, sosyal yardım çalışmalarımızı ve eğitim destek programlarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.   Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Eşi Selma Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve bin 200'ün üzerinde davetli katıldı.
Göreve geldiği ilk günden itibaren imza attığı vizyon projelerle ilçenin çehresini değiştiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Canikli kadınları kahvaltı programında ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, onların talep ve önerilerini dinledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, programda gerçekleştirdiği sunumda, Canikli kadınlara ilçede devam eden ve tamamlanan çalışmalar hakkında önemli bilgiler aktardı. İlçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projeler davetlilerden büyük alkış aldı. Başkan İbrahim Sandıkçı, " Sözlerimizi yerine getirdik, Canik'e her alanda değer kattık" dedi.

 

CANİK GELİŞTİ ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Canikli kadınlarla uzun süre sohbet eden, onların talep ve önerilerini dinleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, programda gerçekleştirdiği sunumda önemli bilgiler verdi. Başkan İbrahim Sandıkçı, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizi her alanda geliştirmek için büyük bir azim ve gayretle çalışmaya devam ediyoruz. İlçemiz, kazandırdığımız Merkezi Hükümet Yatırımları ve projelerimizle gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Hamdolsun, sözlerimizi yerine getirdik, Canik'e her alanda değer kattık. İlçemizi daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

VATANDAŞLARA ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ
İlçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara elektrik faturası desteği verdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçemizdeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik desteklerimize hassasiyetle devam ediyoruz. Elektrik fatura desteğimizle birlikte, sosyal yardım çalışmalarımızı ve eğitim destek programlarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.

 

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Eşi Selma Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve bin 200'ün üzerinde davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.