Vizyon Kuyumcu

Samsun Milletvekili Karaman’a esnaflardan yoğun ilgi

Siyaset 29.11.2023 - 23:29, Güncelleme: 29.11.2023 - 23:29
 

Samsun Milletvekili Karaman’a esnaflardan yoğun ilgi

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, ‘Esnaflarımız, bu memleketin bel kemiğidir. Bu sebeple esnafımız nefes alamaz ise, ülke olarak ekonomik yönden büyük hasarlar görürüz. Esnafımızın işini zorlaştıracak adımlar yerine onların önünü açacak adımlar atılmalıdır’ dedi.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılan Mehmet Karaman, esnafların sıkıntı ve problemlerinin görmezden gelinmemesi gerektiğini ve bu ülkenin temel direğinin esnaflar olduğunu söyledi. İŞİMİZ VAKTİMİZDEN ÇOK Milletvekili seçildikten sonra 22 ili ve 3 ülkeyi ziyaret ettiğini belirten Karaman, ‘‘Yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Bir yandan meclis çalışmaları öbür yandan parti çalışmaları diğer yandan Samsun’umuzun sorunları ve problemleri derken işimizin vaktimizden çok olduğuna kanaat getirdik. Ancak bu bizim çalışma azmimizi ve gayretimizi arttıracak bir motivasyona dönüştü. Bu milletin sorunlarını gündeme taşımak ve bu sorunların çözümünü sağlayacak adımların atılmasına vesile olmak boynumuzun borcudur.’’ dedi. ESNAF; ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ ARASINDAKİ KÖPRÜ Esnafın, ekonomide üretici ile tüketici arasında bir köprü olduğunu belirten Karaman, ‘‘Gittiğimiz her ilde her ilçede çaldığımız her kapıda insanımız dert yanıyor. Esnafımızın sıkıntıları büyük. Döviz artışları ve enflasyon karşısında esnaflarımız ayakta durmaya çalışıyor. Özellikle ekonomik kriz dönemlerinde esnafın korunması ve kollanması topluma hizmet amacıyla var olan devletin temel görevleri arasındadır’’ ifadelerini kullandı. Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, ardından Havza Belediyespor’u ziyaret ederek sorunları yerinde inceledi. Samsun Süper Amatör Lig'de mücadele eden Havza Belediyespor, olumsuz hava şartlarından dolayı sahalarının tribünlerinin tahrip olduğunu sosyal medya hesabından açıklamıştı. Tüm resmi kurumlara başvurduklarını ancak sonuç alamadıklarını dile getiren kulüp yöneticileri, Havza Belediyespor’un iyi bir seyirci kitlesine sahip olduğunu fakat oturacak yerleri olmadığını belirtti. Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun’da ziyaret sırasında Karaman’a çalışmalar hakkında bilgi vererek statla ilgili sorunun en kısa sürede çözüleceği bilgisini verdi. KARAMAN SORUNU YERİNDE İNCELEDİ Yaşanan olayın ardından Havza ziyareti sırasında Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, kulübü ziyaret ederek sorunu yerinde inceledi. Kulüp tesislerini ziyaret eden ve daha sonra şehir stadında incelemelerde bulunan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’ın ilgi ve alakasından dolayı kulüp yöneticileri kendisine teşekkür etti. Ziyaret sırasında Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’a, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, Saadet Partisi Havza İlçe Başkanı Rasim Korkmazlı eşlik etti.   Haber: Güngör GÖÇMEZ
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, ‘Esnaflarımız, bu memleketin bel kemiğidir. Bu sebeple esnafımız nefes alamaz ise, ülke olarak ekonomik yönden büyük hasarlar görürüz. Esnafımızın işini zorlaştıracak adımlar yerine onların önünü açacak adımlar atılmalıdır’ dedi.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılan Mehmet Karaman, esnafların sıkıntı ve problemlerinin görmezden gelinmemesi gerektiğini ve bu ülkenin temel direğinin esnaflar olduğunu söyledi.

İŞİMİZ VAKTİMİZDEN ÇOK
Milletvekili seçildikten sonra 22 ili ve 3 ülkeyi ziyaret ettiğini belirten Karaman, ‘‘Yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Bir yandan meclis çalışmaları öbür yandan parti çalışmaları diğer yandan Samsun’umuzun sorunları ve problemleri derken işimizin vaktimizden çok olduğuna kanaat getirdik. Ancak bu bizim çalışma azmimizi ve gayretimizi arttıracak bir motivasyona dönüştü. Bu milletin sorunlarını gündeme taşımak ve bu sorunların çözümünü sağlayacak adımların atılmasına vesile olmak boynumuzun borcudur.’’ dedi.

ESNAF; ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ ARASINDAKİ KÖPRÜ
Esnafın, ekonomide üretici ile tüketici arasında bir köprü olduğunu belirten Karaman, ‘‘Gittiğimiz her ilde her ilçede çaldığımız her kapıda insanımız dert yanıyor. Esnafımızın sıkıntıları büyük. Döviz artışları ve enflasyon karşısında esnaflarımız ayakta durmaya çalışıyor. Özellikle ekonomik kriz dönemlerinde esnafın korunması ve kollanması topluma hizmet amacıyla var olan devletin temel görevleri arasındadır’’ ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, ardından Havza Belediyespor’u ziyaret ederek sorunları yerinde inceledi. Samsun Süper Amatör Lig'de mücadele eden Havza Belediyespor, olumsuz hava şartlarından dolayı sahalarının tribünlerinin tahrip olduğunu sosyal medya hesabından açıklamıştı. Tüm resmi kurumlara başvurduklarını ancak sonuç alamadıklarını dile getiren kulüp yöneticileri, Havza Belediyespor’un iyi bir seyirci kitlesine sahip olduğunu fakat oturacak yerleri olmadığını belirtti. Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun’da ziyaret sırasında Karaman’a çalışmalar hakkında bilgi vererek statla ilgili sorunun en kısa sürede çözüleceği bilgisini verdi.

KARAMAN SORUNU YERİNDE İNCELEDİ
Yaşanan olayın ardından Havza ziyareti sırasında Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, kulübü ziyaret ederek sorunu yerinde inceledi. Kulüp tesislerini ziyaret eden ve daha sonra şehir stadında incelemelerde bulunan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’ın ilgi ve alakasından dolayı kulüp yöneticileri kendisine teşekkür etti. Ziyaret sırasında Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’a, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, Saadet Partisi Havza İlçe Başkanı Rasim Korkmazlı eşlik etti.

 

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.