Vizyon Kuyumcu

Hüseyin Dündar'dan SKM Açılışına Davet

Siyaset 13.02.2024 - 23:36, Güncelleme: 13.02.2024 - 23:36
 

Hüseyin Dündar'dan SKM Açılışına Davet

Çarşamba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, 14 Şubat Çarşamba günü yapılacak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına hemşehrilerini davet etti.

Çarşamba İlçesi'nde bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Dündar ilk Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını yarın gerçekleştiriyor. 14 Şubat Çarşamba günü saat 13:30 da Çarşamba Abdullahpaşa Meydanı'ndaki açılışa tüm halkı davet eden Hüseyin Dündar, "Rekor bir katılım bekliyoruz" dedi. DÜNDAR, "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ" Çarşamba'mızın son 5 yıldır tarafsız, ilkeli, adaletli ve hizmet odaklı belediye yönetimine duyduğu ihtiyaç ve özlem bizi tekrar sizlerin huzuruna çıkardı. Bugünlerde “Çarşamba bizi sever, biz de Çarşambayı” sözünün karşılıklı yaşandığı bir iklimde 31 Mart seçimlerine doğru birlikte yürüyoruz. Bu anlayışla, bağımsız Çarşamba Belediye Başkanı Adayı olarak hangi siyasi görüşten ve düşünceden olursa olsun siz hemşehrilerimi bir ve beraber görüyorum. Çarşamba günü yapacağımızı SKM açılımıza sizleri davet ediyorum" dedi. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Çarşamba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, 14 Şubat Çarşamba günü yapılacak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına hemşehrilerini davet etti.

Çarşamba İlçesi'nde bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Dündar ilk Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını yarın gerçekleştiriyor. 14 Şubat Çarşamba günü saat 13:30 da Çarşamba Abdullahpaşa Meydanı'ndaki açılışa tüm halkı davet eden Hüseyin Dündar, "Rekor bir katılım bekliyoruz" dedi.

DÜNDAR, "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"
Çarşamba'mızın son 5 yıldır tarafsız, ilkeli, adaletli ve hizmet odaklı belediye yönetimine duyduğu ihtiyaç ve özlem bizi tekrar sizlerin huzuruna çıkardı. Bugünlerde “Çarşamba bizi sever, biz de Çarşambayı” sözünün karşılıklı yaşandığı bir iklimde 31 Mart seçimlerine doğru birlikte yürüyoruz. Bu anlayışla, bağımsız Çarşamba Belediye Başkanı Adayı olarak hangi siyasi görüşten ve düşünceden olursa olsun siz hemşehrilerimi bir ve beraber görüyorum. Çarşamba günü yapacağımızı SKM açılımıza sizleri davet ediyorum" dedi.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.