Vizyon Kuyumcu

Samsunspor: 3 – Eyüpspor: 1

Spor 26.07.2023 - 00:20, Güncelleme: 26.07.2023 - 00:20
 

Samsunspor: 3 – Eyüpspor: 1

Samsunspor, kamp döneminde hazırlık maçlarına devam ediyor. Kırmızı Beyazlı ekip Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Yılport Samsunspor, Bolu Gerede kampındaki ilk hazırlık maçını Eyüpspor ile oynadı. Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul temsilcisi karşısında sahaya Okan Kocuk, Marc Bola, Drongelen, Alim öztürk, Zeki Yavru, Nanu, Soner Aydoğdu, Cihan, Osman, Fofana ve Tanque 11’i ile çıktı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Eyüpspor oldu. İstanbul temsilcisi, 49. dakikada Recep Niyaz ile 1-0 öne geçti.   Samsunspor, 62. dakikada Zeki Yavru ile skoru 1-1’e getirdi. Oyuna ikinci yarı dahil olan Marius Mouandilmadji, 67’de Samsunspor’u 2-1 öne geçirdi. 71’de tekrar sahneye çıkan yeni transfer Marius Mouandilmadji, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti (3-1). Karşılaşmanın geri kalan bölümünde iki takımın da çabası sonucu değiştirmedi ve Yılport Samsunspor, Bolu’daki ilk hazırlık maçında Eyüpspor’u 3-1 mağlup etti.
Samsunspor, kamp döneminde hazırlık maçlarına devam ediyor. Kırmızı Beyazlı ekip Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Yılport Samsunspor, Bolu Gerede kampındaki ilk hazırlık maçını Eyüpspor ile oynadı. Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul temsilcisi karşısında sahaya Okan Kocuk, Marc Bola, Drongelen, Alim öztürk, Zeki Yavru, Nanu, Soner Aydoğdu, Cihan, Osman, Fofana ve Tanque 11’i ile çıktı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Eyüpspor oldu. İstanbul temsilcisi, 49. dakikada Recep Niyaz ile 1-0 öne geçti.

 

Samsunspor, 62. dakikada Zeki Yavru ile skoru 1-1’e getirdi. Oyuna ikinci yarı dahil olan Marius Mouandilmadji, 67’de Samsunspor’u 2-1 öne geçirdi. 71’de tekrar sahneye çıkan yeni transfer Marius Mouandilmadji, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti (3-1). Karşılaşmanın geri kalan bölümünde iki takımın da çabası sonucu değiştirmedi ve Yılport Samsunspor, Bolu’daki ilk hazırlık maçında Eyüpspor’u 3-1 mağlup etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.