Vizyon Kuyumcu

Suat Kılıç Samsun’da Ziyaretlerde Bulundu

Siyaset 09.09.2023 - 01:12, Güncelleme: 09.09.2023 - 01:12
 

Suat Kılıç Samsun’da Ziyaretlerde Bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İl Başkanı İbrahim Yaşar ile birlikte Samsun'da ziyaretlere başladı. Kılıç, "Refah'ın vakti geldi" derken, milletle elele olduklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi'nde dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Samsun'a yeni atanan İl Başkanı İbrahim Yaşar ile birlikte ildeki parti çalışmalarına ivme kazandırdı. Samsun ile elele veren Suat Kılıç, Türkiye'nin zaman kaybına tahammülü olmadığını dile getirerek, siyasi çalışmalarına samimi bir şekilde devam ettiklerini söyledi.   Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kumcağız ve Furkan Köktaş ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, milletle elele verilince alınmayacak yol, başarılamayacak iş olmadığına dikkat çekti.   İlk ziyareti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e yapan Kılıç ve beraberindeki heyet, Demir ile eski günleri yadetti. İki eski bakan da hangi çatı altında olursa olsun Türkiye'ye aşkla hizmet etmenin önemini vurguladı. Büyükşehir'in ardından Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya yapılan ziyarette Kılıç, Vali Tavlı'ya, "Samsun'da üretim ve çözüm süreçlerine dinamizm kazandıracağınıza inancım tamdır" dedi.   Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'a yaptığı ziyarette ise, "Sizinle birlikte bundan sonra şehrimizde asayişin berkemal olacağı kesin. Samsun, sizin tecrübenizden istifade edecektir" ifadelerini kullanırken, ardından Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen ile Samsunspor'un geleceğiyle ilgili detaylar konuşuldu. Samsunspor'un başarılı bir şekilde 1.lig'e yeniden çıkmasının gururunu yaşadıklarına değinen Kılıç, "Performans, inanç, çalışmak ve ekip ruhu çok önemli. Bu hususları yerine getiren Samsunspor ligde başarılı olacaktır. Buna inanıyoruz" diye konuştu.   Gazi Caddesi esnafıyla dertleşen ve sık sık, merhum cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in, "Yollar yürümekle aşınmaz" sözlerini tekrarlayan Suat Kılıç, "Bu ifade sloganımızdır. Bütün yollarımızda yürüyecek, milletimizle halleşecek, dertleşecek ve çözümler üreteceğiz” şeklinde konuştu.   "Halkımızın dertleriyle dertleneceğiz. Yola besmeleyle çıktık, bereketiyle yürüyüşümüzü sürdürüyoruz." ifadelerini kullanan Kılıç, Yabancılar Çarşısı'nda selden etkilenen esnafları ziyaretinde ise Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Olcay İnanç'tan bilgi aldı.   Kılıç, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yaptıklarımızı insanlarımız takdir etti yaptığımız hizmetleri insanlar görüyor.. Kiminin oyu kiminin tebessümü, hep beraber milletimizle eleleyiz. Dün hangi samimiyetle siyaset yapmışsak bugün de aynı samimiyetle siyaset yapmaya devam ediyoruz. Aslolan milletimizin, ülkemizin birliği,  dirliği refahıdır. Bizi biz yapan değerlerimizdir. Başka Türkiye yok, bunu hücrelerimize kadar hissederek gece-gündüz hizmetlerimizi sürdüreceğiz."
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İl Başkanı İbrahim Yaşar ile birlikte Samsun'da ziyaretlere başladı. Kılıç, "Refah'ın vakti geldi" derken, milletle elele olduklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi'nde dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Samsun'a yeni atanan İl Başkanı İbrahim Yaşar ile birlikte ildeki parti çalışmalarına ivme kazandırdı. Samsun ile elele veren Suat Kılıç, Türkiye'nin zaman kaybına tahammülü olmadığını dile getirerek, siyasi çalışmalarına samimi bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

 

Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kumcağız ve Furkan Köktaş ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, milletle elele verilince alınmayacak yol, başarılamayacak iş olmadığına dikkat çekti.

 

İlk ziyareti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e yapan Kılıç ve beraberindeki heyet, Demir ile eski günleri yadetti. İki eski bakan da hangi çatı altında olursa olsun Türkiye'ye aşkla hizmet etmenin önemini vurguladı. Büyükşehir'in ardından Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya yapılan ziyarette Kılıç, Vali Tavlı'ya, "Samsun'da üretim ve çözüm süreçlerine dinamizm kazandıracağınıza inancım tamdır" dedi.

 

Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'a yaptığı ziyarette ise, "Sizinle birlikte bundan sonra şehrimizde asayişin berkemal olacağı kesin. Samsun, sizin tecrübenizden istifade edecektir" ifadelerini kullanırken, ardından Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen ile Samsunspor'un geleceğiyle ilgili detaylar konuşuldu. Samsunspor'un başarılı bir şekilde 1.lig'e yeniden çıkmasının gururunu yaşadıklarına değinen Kılıç, "Performans, inanç, çalışmak ve ekip ruhu çok önemli. Bu hususları yerine getiren Samsunspor ligde başarılı olacaktır. Buna inanıyoruz" diye konuştu.

 

Gazi Caddesi esnafıyla dertleşen ve sık sık, merhum cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in, "Yollar yürümekle aşınmaz" sözlerini tekrarlayan Suat Kılıç, "Bu ifade sloganımızdır. Bütün yollarımızda yürüyecek, milletimizle halleşecek, dertleşecek ve çözümler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

 

"Halkımızın dertleriyle dertleneceğiz. Yola besmeleyle çıktık, bereketiyle yürüyüşümüzü sürdürüyoruz." ifadelerini kullanan Kılıç, Yabancılar Çarşısı'nda selden etkilenen esnafları ziyaretinde ise Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Olcay İnanç'tan bilgi aldı.

 

Kılıç, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yaptıklarımızı insanlarımız takdir etti yaptığımız hizmetleri insanlar görüyor.. Kiminin oyu kiminin tebessümü, hep beraber milletimizle eleleyiz. Dün hangi samimiyetle siyaset yapmışsak bugün de aynı samimiyetle siyaset yapmaya devam ediyoruz. Aslolan milletimizin, ülkemizin birliği,  dirliği refahıdır. Bizi biz yapan değerlerimizdir. Başka Türkiye yok, bunu hücrelerimize kadar hissederek gece-gündüz hizmetlerimizi sürdüreceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.