Samsun’da Yastık Kılıflarına Gizlenmiş 265 Bin Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlarla zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu Atakum ilçesinde büyük bir sentetik ecza sevkiyatı engellendi.

Uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi’nde 3 şüphelinin kullandığı iki farklı araç ve şahıslara ait adreslerde arama yapıldı. Gerçekleştirilen aramalarda, yastık kılıflarına gizlenmiş halde tam 265.000 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 3 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, zanlılar hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, operasyonun ardından yaptığı açıklamada şu mesajı paylaştı:

“Gizlenseniz de saklansanız da, uyuşturucuyu tek tek yok edeceğiz!”