Samsun Polisi Uyuşturucuya Darbe Vurdu

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik şehir genelinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. İlkadım, Canik, Tekkeköy ve Havza ilçelerinde yürütülen çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Operasyonlarda 1038 adet sentetik ecza, 190,75 gram metamfetamin, 19,11 gram sentetik kannabinoid, 8,23 gram skunk, 2,67 gram esrar, 1 hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatının yanı sıra 1 ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek bulundu.

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, uyuşturucu kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından aranan 2 kişi yakalanırken, toplam 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayarak, “Uyuşturucuya sıfır toleransla geleceğimizi korumaya devam edeceğiz” mesajı verdi.