CHP ADAYLAR
AKP ADAYLAR

Necattin Demirtaş, ‘LGS Ve YKS Sınavlarına Hazırlanacak Olan Öğrencilerimizin Yanındayız’

Samsun 15.08.2023 - 23:17, Güncelleme: 15.08.2023 - 23:17
 

Necattin Demirtaş, ‘LGS Ve YKS Sınavlarına Hazırlanacak Olan Öğrencilerimizin Yanındayız’

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanacak öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve İLKEM Eğitim Merkezi ile yanlarında olduklarını söyledi.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve ailelerin sırtındaki eğitim masraflarını bir nebzede olsa düşürmek için çalışan İlkadım Belediyesi İLKEM Eğitim Merkezi’nde 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi LGS( Liselere giriş sınavı) ve YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ders destek programları için ön kayıt almaya başladı. İLKEM ‘de geleceklerini şekillendirecek öğrencilere online desteğin yanı sıra  kaynak kitaplar, soru bankaları ücretsiz olarak verilecek. LGS ve YKS hazırlık kurslarında, temel sınav eğitim, yıllık deneme sınavları öğrencilerin lise ve üniversite seçimlerine yardımcı olabilmek için geziler, deneme sınavları ve motivasyon seminerleri gibi faaliyetler de düzenlenecek.   Lise ve üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz olarak verilen kursların kayıtları 1 Eylül tarihine kadar devam edecek olan eğitim merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen 8.Sınıf öğrencilerinin LGS, Lise 4 ve mezun öğrencileri ise YKS kayıtları için Yaşardoğu, Kadifekale, Derebahçe, Kılıçdede 4 farklı şubede İLKEM Eğitim Merkezi’ne başvurabilecek. Başvuru esnasında öğrenciler yanlarında mezuniyet veya öğrenci belgesi, kimlik fotokopisi, YKS sınav sonucu getirmeleri yeterli olacak.   BAŞKAN DEMİRTAŞ; “GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ" “Geleceğimiz olan gençlerimizi LGS ve YKS destekleme kurslarımıza bekliyoruz” diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Sınava hazırlık kursları ile ailelerin yükünü bir nebze de olsa hafifletmek istiyoruz. Gençlerimiz, geleceklerini belirlemede önemli bir sınava girecekler. İLKEM ile onların yanındayız. Gençlerimizden isteğimiz kendileri için bir hedef koymaları ve o hedefe ulaşmak için azimle çalışmalarıdır. Onların başarısı bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanacak öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve İLKEM Eğitim Merkezi ile yanlarında olduklarını söyledi.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve ailelerin sırtındaki eğitim masraflarını bir nebzede olsa düşürmek için çalışan İlkadım Belediyesi İLKEM Eğitim Merkezi’nde 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi LGS( Liselere giriş sınavı) ve YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ders destek programları için ön kayıt almaya başladı. İLKEM ‘de geleceklerini şekillendirecek öğrencilere online desteğin yanı sıra  kaynak kitaplar, soru bankaları ücretsiz olarak verilecek. LGS ve YKS hazırlık kurslarında, temel sınav eğitim, yıllık deneme sınavları öğrencilerin lise ve üniversite seçimlerine yardımcı olabilmek için geziler, deneme sınavları ve motivasyon seminerleri gibi faaliyetler de düzenlenecek.

 

Lise ve üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz olarak verilen kursların kayıtları 1 Eylül tarihine kadar devam edecek olan eğitim merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen 8.Sınıf öğrencilerinin LGS, Lise 4 ve mezun öğrencileri ise YKS kayıtları için Yaşardoğu, Kadifekale, Derebahçe, Kılıçdede 4 farklı şubede İLKEM Eğitim Merkezi’ne başvurabilecek. Başvuru esnasında öğrenciler yanlarında mezuniyet veya öğrenci belgesi, kimlik fotokopisi, YKS sınav sonucu getirmeleri yeterli olacak.

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ; “GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"
“Geleceğimiz olan gençlerimizi LGS ve YKS destekleme kurslarımıza bekliyoruz” diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Sınava hazırlık kursları ile ailelerin yükünü bir nebze de olsa hafifletmek istiyoruz. Gençlerimiz, geleceklerini belirlemede önemli bir sınava girecekler. İLKEM ile onların yanındayız. Gençlerimizden isteğimiz kendileri için bir hedef koymaları ve o hedefe ulaşmak için azimle çalışmalarıdır. Onların başarısı bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.