Vizyon Kuyumcu

Adem Güney, ‘Samsun İle Millî Görüş Belediyeciliğini Yeniden Buluşturacağız!’

Siyaset 02.02.2024 - 21:09, Güncelleme: 02.02.2024 - 21:09
 

Adem Güney, ‘Samsun İle Millî Görüş Belediyeciliğini Yeniden Buluşturacağız!’

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney seçim çalışmalarına, Fatih Sultan Mehmet Caddesinde esnafı kahvaltısının ardından Yabancılar Pazarı ve Sebze Meyve Halini ziyaret ederek devam etti.

AHLAKLI, DÜRÜST, ÇALIŞAN VE ÜRETEN ADAYLAR Güney burada yaptığı konuşmalarda, “Yeniden Refah Partisi olarak hedefimiz önümüzdeki belediye seçimlerinde Samsunumuzu yıllardan beri özlemini duyduğu Millî Görüş belediyeciliği ile yeniden buluşturmaktır. Bu seçimlerde Yeniden Refah Partisi’ne verilecek her bir oy milletimizin Ahlaklı, dürüst, namuslu, çalışan, üreten bir yönetime duyduğu özlemin de göstergesi olacak” diye konuştu. SAMSUN KARARINI VERDİ AK PARTİ’DEN KURTULACAK Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney şöyle devam etti; “Yeniden Refah Partisi olarak hedefimiz, iki ay sonra yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimine Yeniden Refah Partisi olarak damgamızı vurmak ve inşallah Samsun’un yıllardan beri özlemini duyduğu Millî Görüş belediyeciliği ile yeniden buluşturmak ve kavuşturmaktır. Aziz Samsunluların teveccühüyle her gittiğimiz yerde, her görüştüğümüz kişide bir beklentiyle karşılaşıyoruz. Bu beklenti Samsun’da Yeniden Refah Partisi’ni bir merkez partisi haline gelmesine sebep olmuştur. Yeniden Refah Partisi olarak Samsun’da zafere doğru emin adımlarla ilerlediğimizin müjdesini şimdiden verebilirim. HİÇ KİMSEYLE PAZARLIK YAPMADAN İLERLİYORUZ Partisinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’na pazarlıksız destek verdiğini hatırlatan Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, “Biz Yeniden Refah Partisi olarak kimseyle makam, mevki pazarlığı yapmadık. Cumhur İttifakı’nın içerisinde olsak da olmasak da biz doğruya doğru yanlışa yanlış demekten asla imtina etmeyiz. Sadece bu millete, Samsun’a hizmet borcumuz vardır. Yeniden Refah Partisi, artık nefes almakta zorlanan milyonlarca dar gelirlinin haklarını hem Mecliste hem de Samsun’da savunmaktan hiçbir zaman vaz geçmeyecek. Belediye makamı bizim için bir rant kapısı asla olmayacaktır. Her gün Samsun’un hangi derdini, hangi sıkıntısını gidebiliriz diyerek güne başlayacak ve o makama böyle bir sorumluğunun yüküyle, sorumluluğuyla oturacağız” Haber: Seyhan GÖÇMEZ
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney seçim çalışmalarına, Fatih Sultan Mehmet Caddesinde esnafı kahvaltısının ardından Yabancılar Pazarı ve Sebze Meyve Halini ziyaret ederek devam etti.

AHLAKLI, DÜRÜST, ÇALIŞAN VE ÜRETEN ADAYLAR
Güney burada yaptığı konuşmalarda, “ Yeniden Refah Partisi olarak hedefimiz önümüzdeki belediye seçimlerinde Samsunumuzu yıllardan beri özlemini duyduğu Millî Görüş belediyeciliği ile yeniden buluşturmaktır. Bu seçimlerde Yeniden Refah Partisi’ne verilecek her bir oy milletimizin Ahlaklı, dürüst, namuslu, çalışan, üreten bir yönetime duyduğu özlemin de göstergesi olacak” diye konuştu.

SAMSUN KARARINI VERDİ AK PARTİ’DEN KURTULACAK
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney şöyle devam etti;

Yeniden Refah Partisi olarak hedefimiz, iki ay sonra yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimine Yeniden Refah Partisi olarak damgamızı vurmak ve inşallah Samsun’un yıllardan beri özlemini duyduğu Millî Görüş belediyeciliği ile yeniden buluşturmak ve kavuşturmaktır.

Aziz Samsunluların teveccühüyle her gittiğimiz yerde, her görüştüğümüz kişide bir beklentiyle karşılaşıyoruz. Bu beklenti Samsun’da Yeniden Refah Partisi’ni bir merkez partisi haline gelmesine sebep olmuştur. Yeniden Refah Partisi olarak Samsun’da zafere doğru emin adımlarla ilerlediğimizin müjdesini şimdiden verebilirim.

HİÇ KİMSEYLE PAZARLIK YAPMADAN İLERLİYORUZ
Partisinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’na pazarlıksız destek verdiğini hatırlatan Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, “Biz Yeniden Refah Partisi olarak kimseyle makam, mevki pazarlığı yapmadık. Cumhur İttifakı’nın içerisinde olsak da olmasak da biz doğruya doğru yanlışa yanlış demekten asla imtina etmeyiz. Sadece bu millete, Samsun’a hizmet borcumuz vardır. Yeniden Refah Partisi, artık nefes almakta zorlanan milyonlarca dar gelirlinin haklarını hem Mecliste hem de Samsun’da savunmaktan hiçbir zaman vaz geçmeyecek.

Belediye makamı bizim için bir rant kapısı asla olmayacaktır. Her gün Samsun’un hangi derdini, hangi sıkıntısını gidebiliriz diyerek güne başlayacak ve o makama böyle bir sorumluğunun yüküyle, sorumluluğuyla oturacağız”

Haber: Seyhan GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.