Vizyon Kuyumcu

Erdoğan Tok AK Parti’den Samsun Büyükşehir’e Aday Adaylığını Açıkladı

Siyaset 22.11.2023 - 23:26, Güncelleme: 22.11.2023 - 23:26
 

Erdoğan Tok AK Parti’den Samsun Büyükşehir’e Aday Adaylığını Açıkladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na AK Parti’den Aday Adayı olduğunu açıklayan Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse’yi ziyaret ederek, müracaatına ilişkin resmi evrakları sundu.

AK Parti il başkanlığı önünde sevenleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Erdoğan Tok, parti binası önünde kendisini sevgi gösterisi ve coşkulu sloganlarla karşılayan vatandaşlarla selamlaştıktan sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse’yi ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Köse ile bir süre görüşen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, adaylık başvurusu ile ilgili resmi belgeleri Seçim İşleri Başkanlığı’na teslim etti.   “YENİ UFUKLAR, YEPYENİ HEDEFLERLE HAZIRIZ VE KARARLIYIZ” Yeni ufuklarla, yepyeni hedeflerlerle Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır ve kararlı olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, “Büyük hedeflere ulaşmak için yeni ufuklar, yeni umutlar ve yepyeni bir heyecanla kararlı ve cesaretli adımlarımızla yola çıktık. İnanıyorum ki, bu yürüyüşümüz, yeni başarılar için güzel bir başlangıç olacaktır. Mensubu olduğumuz davamızın neferi olarak, medeniyetimizden ve mirasımız olan tarihimizden aldığımız sorumluluk ve cesaret, bize büyük düşünmeyi emrediyor. İşte biz de, memleketimiz Samsun için büyük düşündük, büyük işler yapmayı hedefliyoruz.” dedi.   “GELECEĞE DAİR UMUDUMUZ ÇOK GÜÇLÜ” “Bugünü, yeni başarılarla taçlandıracağımız yeni bir dönemin başlangıcı olarak görüyorum” diyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, “Hizmet siyasetimizden muradımız halkımızın sevincini, mutluluğunu büyütmektir. Kendi hareket alanımız içinde halkımıza güzel günler yaşatmanın mücadelesini vermektir. İnanıyoruz ki, iyi niyet zemininde attığımız adımlarımız karşılıksız kalmayacaktır. Bu süreçte, bize inananların telkinleri, güven duyanların verdiği cesaretiyle yeni bir başlangıçla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Mevlam, bu yürüyüşümüzü hayırlı ve mübarek eylesin. Bu vesileyle Kıymetli İl Başkanımız başta olmak üzere, AK Parti’mizin birbirinden değerli yöneticilerine, teşkilatlarımızın her bir mensubuna, bütün dava ve yol arkadaşlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza, sevenlerimize ayrı ayrı kalbi şükranlarımı sunuyorum. Geleceğe dair umutlarımız çok güçlü. Bu güçlü umutlarla Samsun’umuz daha güzel günlere doğru yol alacak. Geleceğimiz aydınlık, yolumuz açık olsun. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na AK Parti’den Aday Adayı olduğunu açıklayan Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse’yi ziyaret ederek, müracaatına ilişkin resmi evrakları sundu.

AK Parti il başkanlığı önünde sevenleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Erdoğan Tok, parti binası önünde kendisini sevgi gösterisi ve coşkulu sloganlarla karşılayan vatandaşlarla selamlaştıktan sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse’yi ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Köse ile bir süre görüşen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, adaylık başvurusu ile ilgili resmi belgeleri Seçim İşleri Başkanlığı’na teslim etti.

 

“YENİ UFUKLAR, YEPYENİ HEDEFLERLE HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”
Yeni ufuklarla, yepyeni hedeflerlerle Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır ve kararlı olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, “Büyük hedeflere ulaşmak için yeni ufuklar, yeni umutlar ve yepyeni bir heyecanla kararlı ve cesaretli adımlarımızla yola çıktık. İnanıyorum ki, bu yürüyüşümüz, yeni başarılar için güzel bir başlangıç olacaktır. Mensubu olduğumuz davamızın neferi olarak, medeniyetimizden ve mirasımız olan tarihimizden aldığımız sorumluluk ve cesaret, bize büyük düşünmeyi emrediyor. İşte biz de, memleketimiz Samsun için büyük düşündük, büyük işler yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

“GELECEĞE DAİR UMUDUMUZ ÇOK GÜÇLÜ”
“Bugünü, yeni başarılarla taçlandıracağımız yeni bir dönemin başlangıcı olarak görüyorum” diyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, “Hizmet siyasetimizden muradımız halkımızın sevincini, mutluluğunu büyütmektir. Kendi hareket alanımız içinde halkımıza güzel günler yaşatmanın mücadelesini vermektir. İnanıyoruz ki, iyi niyet zemininde attığımız adımlarımız karşılıksız kalmayacaktır. Bu süreçte, bize inananların telkinleri, güven duyanların verdiği cesaretiyle yeni bir başlangıçla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Mevlam, bu yürüyüşümüzü hayırlı ve mübarek eylesin. Bu vesileyle Kıymetli İl Başkanımız başta olmak üzere, AK Parti’mizin birbirinden değerli yöneticilerine, teşkilatlarımızın her bir mensubuna, bütün dava ve yol arkadaşlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza, sevenlerimize ayrı ayrı kalbi şükranlarımı sunuyorum. Geleceğe dair umutlarımız çok güçlü. Bu güçlü umutlarla Samsun’umuz daha güzel günlere doğru yol alacak. Geleceğimiz aydınlık, yolumuz açık olsun. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.