Vizyon Kuyumcu

Canik Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Seferber Oldu

Samsun 24.09.2023 - 23:37, Güncelleme: 24.09.2023 - 23:37
 

Canik Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Seferber Oldu

Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğü sosyal yardım çalışmalarıyla gönüllere dokunmaya devam eden Canik Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlara yönelik desteklerini aralıksız sürdürüyor.

Özenle hazırlanan gıda kolilerini ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlara ulaştıran Canik Belediyesi, akülü ve manuel tekerlekli sandalye, glütensiz gıda, günlük sıcak yemek ve alışveriş kartı desteklerine devam ediyor. Vatandaşların ihtiyaçlarının özenle hazır hale getirilerek, evlerinde teslim edildiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşların ihtiyaç takiplerinin düzenli olarak gerçekleştirildiğini ifade etti.   CANİK’TE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İlçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşların belirlenen tüm ihtiyaçlarının hazırlanarak kendilerine ulaştırıldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların ihtiyaç takiplerini gerçekleştirmeye devam etiklerini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizde sosyal yardım çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyor, ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımızın belirlenen tüm ihtiyaçlarını süratle karşılıyoruz. Kadın-Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızı kapı kapı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ve tespitlerimiz doğrultusunda belirlenen tüm ihtiyaçları özenle hazırlayıp evlerine ulaştırıyoruz. ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç takiplerini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Gönül belediyeciliği anlayışımızla büyük bir azim ve gayretle ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.
Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğü sosyal yardım çalışmalarıyla gönüllere dokunmaya devam eden Canik Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlara yönelik desteklerini aralıksız sürdürüyor.

Özenle hazırlanan gıda kolilerini ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlara ulaştıran Canik Belediyesi, akülü ve manuel tekerlekli sandalye, glütensiz gıda, günlük sıcak yemek ve alışveriş kartı desteklerine devam ediyor. Vatandaşların ihtiyaçlarının özenle hazır hale getirilerek, evlerinde teslim edildiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşların ihtiyaç takiplerinin düzenli olarak gerçekleştirildiğini ifade etti.

 

CANİK’TE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
İlçedeki ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşların belirlenen tüm ihtiyaçlarının hazırlanarak kendilerine ulaştırıldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların ihtiyaç takiplerini gerçekleştirmeye devam etiklerini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizde sosyal yardım çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyor, ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımızın belirlenen tüm ihtiyaçlarını süratle karşılıyoruz. Kadın-Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızı kapı kapı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ve tespitlerimiz doğrultusunda belirlenen tüm ihtiyaçları özenle hazırlayıp evlerine ulaştırıyoruz. ihtiyaç sahibi, dar gelirli ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç takiplerini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Gönül belediyeciliği anlayışımızla büyük bir azim ve gayretle ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.