Vizyon Kuyumcu

Halit Doğan Esnafla Buluştu

Siyaset 19.01.2024 - 23:25, Güncelleme: 19.01.2024 - 23:25
 

Halit Doğan Esnafla Buluştu

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Doğan, “Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor, anlıyor ve harekete geçiyoruz” dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun esnafıyla bir araya geldi. Esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Doğan, talep ve önerileri dinleyerek Samsun için hep birlikte çalışacaklarının da sözünü verdi. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Büyük Cami’mizde sabah namazımızı eda edip cemaatimiz, Mecidiye esnafımız ve hemşehrilerimizle bir masa etrafında buluştuk. Gönül sofrasında muhabbetle, mutlulukla bir araya geldik. Esnaflarımızı ziyaret edip hasbihâl ettik. Rabbim bizleri gönüllerden de, gönül sofralarından da ırak eylemesin. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya geliyor; Samsun’umuz için dinliyor, anlıyor, harekete geçiyoruz. Hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle vererek, herkesi dinleyip fikrine saygı duyarak; büyüklerimizin tecrübelerinden, gençlerimizin enerjisinden yararlanarak Samsun’umuzu sanayisi, ekonomisi, istihdamı, sosyal, kültürel ve spor yatırımlarıyla örnek bir şehir haline getireceğiz. Türkiye Yüzyılı belediyeciliği ile Atatürk’ün şehri, 19 Mayıs’ın şehri, Milli Mücadelenin kenti; AK Parti’nin kalesi, Karadeniz’in incisi Samsun’umuzu daha da ileriye taşıyacağız.” “KÜÇÜKLERİMİZİN ABİSİ, BÜYÜKLERİMİZİN EVLATLARIYIZ” Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “AK Parti belediyeciliği demek; gönül belediyeciliği demek, hizmet belediyeciliği demek. Biz bu bilinçle hareket ederek büyüklerimizi annemiz, babamız, abimiz yerine koyarak; küçüklerimizi kardeşlerimiz kabul ederek yol yürümeyi sürdürüyoruz. Ben Çarşamba’da doğmuş büyümüş; hemşehrilerimizin evinin birer evlatları, çekinmeden, düşünmeden derdini sevincini anlatabildiği bir insanım. En büyük mutluluğum da budur. Çok şükür hemşehrilerimiz bizi evlerinin birer evlatları, kardeşlerimiz bizi birer abileri olarak kabul ettiler. Biz de hemşehrilerimizden aldığımız güçle, gecemizi gündüzümüze katarak 5 yıl ilçe başkanlığı, 5 yıl da Çarşamba Belediye Başkanlığı göreviyle ilçemize hizmet ettik. Çarşambamız sevginin kentiydi, Samsun’umuz sevginin şehri olacak inşallah. Rabbim nasip etti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı görevi bizlere nasip oldu. İnşallah biz de bu göreve layık olarak, rekor oy ile Samsun’umuza hizmet edeceğiz” diye konuştu.  
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Doğan, “Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor, anlıyor ve harekete geçiyoruz” dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun esnafıyla bir araya geldi. Esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Doğan, talep ve önerileri dinleyerek Samsun için hep birlikte çalışacaklarının da sözünü verdi.

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Büyük Cami’mizde sabah namazımızı eda edip cemaatimiz, Mecidiye esnafımız ve hemşehrilerimizle bir masa etrafında buluştuk. Gönül sofrasında muhabbetle, mutlulukla bir araya geldik. Esnaflarımızı ziyaret edip hasbihâl ettik. Rabbim bizleri gönüllerden de, gönül sofralarından da ırak eylemesin. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya geliyor; Samsun’umuz için dinliyor, anlıyor, harekete geçiyoruz. Hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle vererek, herkesi dinleyip fikrine saygı duyarak; büyüklerimizin tecrübelerinden, gençlerimizin enerjisinden yararlanarak Samsun’umuzu sanayisi, ekonomisi, istihdamı, sosyal, kültürel ve spor yatırımlarıyla örnek bir şehir haline getireceğiz. Türkiye Yüzyılı belediyeciliği ile Atatürk’ün şehri, 19 Mayıs’ın şehri, Milli Mücadelenin kenti; AK Parti’nin kalesi, Karadeniz’in incisi Samsun’umuzu daha da ileriye taşıyacağız.”

“KÜÇÜKLERİMİZİN ABİSİ, BÜYÜKLERİMİZİN EVLATLARIYIZ”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “ AK Parti belediyeciliği demek; gönül belediyeciliği demek, hizmet belediyeciliği demek. Biz bu bilinçle hareket ederek büyüklerimizi annemiz, babamız, abimiz yerine koyarak; küçüklerimizi kardeşlerimiz kabul ederek yol yürümeyi sürdürüyoruz. Ben Çarşamba’da doğmuş büyümüş; hemşehrilerimizin evinin birer evlatları, çekinmeden, düşünmeden derdini sevincini anlatabildiği bir insanım. En büyük mutluluğum da budur. Çok şükür hemşehrilerimiz bizi evlerinin birer evlatları, kardeşlerimiz bizi birer abileri olarak kabul ettiler. Biz de hemşehrilerimizden aldığımız güçle, gecemizi gündüzümüze katarak 5 yıl ilçe başkanlığı, 5 yıl da Çarşamba Belediye Başkanlığı göreviyle ilçemize hizmet ettik. Çarşambamız sevginin kentiydi, Samsun’umuz sevginin şehri olacak inşallah. Rabbim nasip etti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı görevi bizlere nasip oldu. İnşallah biz de bu göreve layık olarak, rekor oy ile Samsun’umuza hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.