Vizyon Kuyumcu

Adem Güney, ‘Değişimin Anahtarı Seçmenin Elinde’

Siyaset 27.03.2024 - 00:06, Güncelleme: 27.03.2024 - 00:06
 

Adem Güney, ‘Değişimin Anahtarı Seçmenin Elinde’

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, refahlı belediyeciliği, ahlaklı belediyeciliği 1 Nisan’da herkese göstereceklerini belirterek, “Şehrinize sahip çıkacak adayları iş başına getirin. Eğer biz de sahip çıkmazsak değiştirin. Değişimin anahtarı seçmenin elinde” dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Ayvacık ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Emanete sahip çıkacaklarını ifade eden Güney, “1 Nisan itibariyle inşallah refahlı belediyeciliğin ne olduğunu, ahlaklı belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceğiz. Belediye başkanları şehrin emanet edildiği insanlardır. Belediye başkanları, almış olduğu emanete ihanet etmeden, şehrine ihanet etmeden, kötülük yapmadan yönetmekle mükelleftir. Sokağınızı emanet edeceksiniz. Mahallenize emanet edeceksiniz. Paranızı, alın terinizi, emanet edeceksiniz. Belediye başkanları eğer sokağınıza sahip çıkmazsa ne olur biliyor musunuz? Çöpten, çukurdan ve çamurdan şehir kurtulamaz. Şehrinizi çöp, çukur ve çamurdan kurtaracak olan belediye başkanlarıdır” dedi. Gençlerin iş kaygısını belediye başkanlarının gidermesi gerektiğini söyleyen Güney, “Belediye başkanları, gençlerimizi istihdam garantili, iş garantili meslek edindirme kursları marifetiyle meslek sahibi yapacak ve işe yerleştirecek. İşsiz gençlerimizi, alıp iş ve aş sahibi yapmak dünyanın en güzel, en makbul ve en kutsal işidir. Kaynamayan tencere, tütmeyen ocak bırakmamaktır. Soruyorum, 31 Mart'ta bize sahip çıkacak mısınız? İnşallah biz de sizin emanetinize sahip çıkacağız. Alın terinize, paranıza sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şehrinize sahip çıkacak adayları iş başına getirin. Eğer biz de sahip çıkmazsak değiştirin. Değişimin anahtarı seçmenin elinde. Şikayet ettiğimiz konularda yine aynı insanları seçersek bir dahaki seçimde yine gelecekler. Bu şikayetler üzerinden oy devşirecekler, destek isteyecekler. Hayır deyin. Samsun’un ve Ayvacık’ın çok önemli turizm değerleri, potansiyelleri var. İnşallah Ayvacık ilçesini turizm başkenti yapacağız.  Burayı, yeşili ve doğasıyla güzel bu ilçemizi yabancı turistlerin akın ettiği, konakladığı bir alan, bir mekan, bir ilçe yapacağız. Hem büyükşehir olarak hem de ilçe olarak bu potansiyele sahibiz. Bu milletin kaynaklarını çarçur etmeden, heba etmeden, yanlış yatırımlara aktarmadan, kaynakları milletimizin hizmetine sunarak Samsun’u hak ettiği yerlere taşıyacağız.”
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, refahlı belediyeciliği, ahlaklı belediyeciliği 1 Nisan’da herkese göstereceklerini belirterek, “Şehrinize sahip çıkacak adayları iş başına getirin. Eğer biz de sahip çıkmazsak değiştirin. Değişimin anahtarı seçmenin elinde” dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Ayvacık ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Emanete sahip çıkacaklarını ifade eden Güney, “1 Nisan itibariyle inşallah refahlı belediyeciliğin ne olduğunu, ahlaklı belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceğiz. Belediye başkanları şehrin emanet edildiği insanlardır. Belediye başkanları, almış olduğu emanete ihanet etmeden, şehrine ihanet etmeden, kötülük yapmadan yönetmekle mükelleftir. Sokağınızı emanet edeceksiniz. Mahallenize emanet edeceksiniz. Paranızı, alın terinizi, emanet edeceksiniz. Belediye başkanları eğer sokağınıza sahip çıkmazsa ne olur biliyor musunuz? Çöpten, çukurdan ve çamurdan şehir kurtulamaz. Şehrinizi çöp, çukur ve çamurdan kurtaracak olan belediye başkanlarıdır” dedi.

Gençlerin iş kaygısını belediye başkanlarının gidermesi gerektiğini söyleyen Güney, “Belediye başkanları, gençlerimizi istihdam garantili, iş garantili meslek edindirme kursları marifetiyle meslek sahibi yapacak ve işe yerleştirecek. İşsiz gençlerimizi, alıp iş ve aş sahibi yapmak dünyanın en güzel, en makbul ve en kutsal işidir. Kaynamayan tencere, tütmeyen ocak bırakmamaktır. Soruyorum, 31 Mart'ta bize sahip çıkacak mısınız? İnşallah biz de sizin emanetinize sahip çıkacağız. Alın terinize, paranıza sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şehrinize sahip çıkacak adayları iş başına getirin. Eğer biz de sahip çıkmazsak değiştirin. Değişimin anahtarı seçmenin elinde. Şikayet ettiğimiz konularda yine aynı insanları seçersek bir dahaki seçimde yine gelecekler. Bu şikayetler üzerinden oy devşirecekler, destek isteyecekler. Hayır deyin. Samsun’un ve Ayvacık’ın çok önemli turizm değerleri, potansiyelleri var. İnşallah Ayvacık ilçesini turizm başkenti yapacağız.  Burayı, yeşili ve doğasıyla güzel bu ilçemizi yabancı turistlerin akın ettiği, konakladığı bir alan, bir mekan, bir ilçe yapacağız. Hem büyükşehir olarak hem de ilçe olarak bu potansiyele sahibiz. Bu milletin kaynaklarını çarçur etmeden, heba etmeden, yanlış yatırımlara aktarmadan, kaynakları milletimizin hizmetine sunarak Samsun’u hak ettiği yerlere taşıyacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.