CHP ADAYLAR
AKP ADAYLAR

Samsun’da Avukat Zeynep ve Muhammet Çiftinin Mutlu Günü

Magazin 02.10.2023 - 00:11, Güncelleme: 02.10.2023 - 00:11
 

Samsun’da Avukat Zeynep ve Muhammet Çiftinin Mutlu Günü

Samsun Barosu'na kayıtlı genç avukatlar Zeynep Yıldız ve Muhammet Mustafa Mırık muhteşem bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Samsunlu Almancılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SAYDER) Başkanı Ramazan Mırık ile Hülya Mırık'ın evlatları avukat Muhammet Mustafa Mırık ile Sevgi ve Şakir Yıldız'ın kızları avukat Zeynep Yıldız düzenlenen görkemli düğün merasimi ile dünya evine girdiler.     Avukat çiftin nikahını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kıyarken, nikah şahitliğini Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gül, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve İlkadım Belediye Başkan yardımcısı Şerif Mırık yaptı.     Avukat Çiftin düğün merasimine AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın, AK Parti Samsun Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özlem Maraş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ve eski ilçe başkanlarından Av. Haluk Köksoy ve Av. Hüseyin Dereli, Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun Büyükşehir eski Başkanvekili Turan Çakır, siyasetçi Emine Karaçuha, Yazar Adnan Öz, Ramazan Mırık’ın bacanağı Almanya’dan gelen İş İnsanı Yüksel Yeşilyurt, İş İnsanı Kemal Tekin ve Sezgin Aydın, ASFED ve ASİYAD Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Barosu Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran ve çok sayıda avukatların yanısıra Samsun’un siyaset ve iş dünyasından birçok isim ile sevenleri genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.    
Samsun Barosu'na kayıtlı genç avukatlar Zeynep Yıldız ve Muhammet Mustafa Mırık muhteşem bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Samsunlu Almancılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SAYDER) Başkanı Ramazan Mırık ile Hülya Mırık'ın evlatları avukat Muhammet Mustafa Mırık ile Sevgi ve Şakir Yıldız'ın kızları avukat Zeynep Yıldız düzenlenen görkemli düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

 

 

Avukat çiftin nikahını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kıyarken, nikah şahitliğini Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gül, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve İlkadım Belediye Başkan yardımcısı Şerif Mırık yaptı.

 

 

Avukat Çiftin düğün merasimine AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın, AK Parti Samsun Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özlem Maraş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ve eski ilçe başkanlarından Av. Haluk Köksoy ve Av. Hüseyin Dereli, Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun Büyükşehir eski Başkanvekili Turan Çakır, siyasetçi Emine Karaçuha, Yazar Adnan Öz, Ramazan Mırık’ın bacanağı Almanya’dan gelen İş İnsanı Yüksel Yeşilyurt, İş İnsanı Kemal Tekin ve Sezgin Aydın, ASFED ve ASİYAD Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Barosu Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran ve çok sayıda avukatların yanısıra Samsun’un siyaset ve iş dünyasından birçok isim ile sevenleri genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.