Vizyon Kuyumcu

Çarşamba OSB’de Fabrikalar Yükselmeye Devam Ediyor

Samsun 14.07.2023 - 01:04, Güncelleme: 14.07.2023 - 01:04
 

Çarşamba OSB’de Fabrikalar Yükselmeye Devam Ediyor

Çarşamba’da üretim ve istihdamı arttırmak için hayata geçirilen Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikalar yükselmeye devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi tamamlandığında 7 bin 500 kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor.

Çarşamba Belediyesi, ilçede istihdam ve kalkınmayı arttırmak adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba’da öncelik aş, öncelik iş diyerek ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kazandırdıklarını ifade ederek, “Çarşamba OSB’mizde fabrikalar yükseliyor, Çarşamba bir üretim kenti oluyor” dedi.   Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi; Samsun Valiliği, Çarşamba Kaymakamlığı, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Belediyesi paydaşlığında hayata geçiyor. 822 bin metrekare alanda kurulan Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinde; 43 ayrı parselde, 43 ayrı fabrika kurulacak olup 7 bin 500 kişiye istihdam sağlanması amaçlanıyor.   “ÇARŞAMBA ÜRETİMİN KENTİ OLACAK” Çarşamba’yı bir üretim kenti haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mız genç nüfusu, üretim olanakları yüksek bir ilçe. Biz de ilçemizin bu olanaklarından faydalanmak, Çarşamba’mızı bir üretim kenti haline getirmek için çalışıyoruz. Çarşamba Organize Sanayi Bölgemiz bu anlamda çok değerli. 822 bin metrekare alanda kurulan, ilçemizde üretim, istihdam ve kalkınmaya büyük oranda katkı sağlayacak OSB’mizde fabrikalar yükselmeye devam ediyor. Fabrikalar için kalifiye personel ihtiyacını da Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz karşılamış olacak. Çarşamba'mızın kendi markasını üretmesi, üretimde öncü kent olması için tüm kurum ve kuruluşlarımız, ilgililerimizle birlikte çalışıyoruz.  Bu anlamda Tekstilkent projemiz de çok önemli. Çarşamba Organize Sanayi Bölgemiz ve Çarşamba Tekstilkent projemiz ile birlikte ilçemizde üretim, istihdam ve kalkınmaya büyük katkılar sağlamayı hedefliyoruz. İlçemizde potansiyel tekstil firmalarının bulunması Tekstilkent Projemiz için büyük bir avantaj.  Bundan sonra Çarşamba'mızın gençleri iş için farklı şehirlere göç etmek zorunda kalmayacak. Her anlamda Çarşamba’mızı daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam ediyoruz. Organize Sanayi Bölgemiz hızlı bir şekilde yükseliyor. İlçemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Çarşamba’da üretim ve istihdamı arttırmak için hayata geçirilen Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikalar yükselmeye devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi tamamlandığında 7 bin 500 kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor.

Çarşamba Belediyesi, ilçede istihdam ve kalkınmayı arttırmak adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba’da öncelik aş, öncelik iş diyerek ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kazandırdıklarını ifade ederek, “ Çarşamba OSB’mizde fabrikalar yükseliyor, Çarşamba bir üretim kenti oluyor” dedi.

 

Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi; Samsun Valiliği, Çarşamba Kaymakamlığı, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Belediyesi paydaşlığında hayata geçiyor. 822 bin metrekare alanda kurulan Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinde; 43 ayrı parselde, 43 ayrı fabrika kurulacak olup 7 bin 500 kişiye istihdam sağlanması amaçlanıyor.

 

“ÇARŞAMBA ÜRETİMİN KENTİ OLACAK”
Çarşamba’yı bir üretim kenti haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mız genç nüfusu, üretim olanakları yüksek bir ilçe. Biz de ilçemizin bu olanaklarından faydalanmak, Çarşamba’mızı bir üretim kenti haline getirmek için çalışıyoruz. Çarşamba Organize Sanayi Bölgemiz bu anlamda çok değerli. 822 bin metrekare alanda kurulan, ilçemizde üretim, istihdam ve kalkınmaya büyük oranda katkı sağlayacak OSB’mizde fabrikalar yükselmeye devam ediyor. Fabrikalar için kalifiye personel ihtiyacını da Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz karşılamış olacak. Çarşamba'mızın kendi markasını üretmesi, üretimde öncü kent olması için tüm kurum ve kuruluşlarımız, ilgililerimizle birlikte çalışıyoruz.  Bu anlamda Tekstilkent projemiz de çok önemli. Çarşamba Organize Sanayi Bölgemiz ve Çarşamba Tekstilkent projemiz ile birlikte ilçemizde üretim, istihdam ve kalkınmaya büyük katkılar sağlamayı hedefliyoruz. İlçemizde potansiyel tekstil firmalarının bulunması Tekstilkent Projemiz için büyük bir avantaj.  Bundan sonra Çarşamba'mızın gençleri iş için farklı şehirlere göç etmek zorunda kalmayacak. Her anlamda Çarşamba’mızı daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam ediyoruz. Organize Sanayi Bölgemiz hızlı bir şekilde yükseliyor. İlçemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.