Vizyon Kuyumcu

Adem Güney, Atakum ilçesi Atakent Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Siyaset 26.02.2024 - 00:08, Güncelleme: 26.02.2024 - 00:08
 

Adem Güney, Atakum ilçesi Atakent Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “Kaldırımlarda, yollarda yürünmüyor. Yollar, çukur ve çamur. Asfalt yok. Bu kadar basit bir hizmeti bile yapamıyorlar. Bunu yapamayacaksın, sonra tutup ‘Gerçek Belediyecilik yapacağım’ diye ortaya çıkacaksın. Bu zamana kadar yapılan belediyecilik gerçek değil miydi?” dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Atakum ilçesi Atakent Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Adem Güney, vatandaşların sorunlarını dinleyip projelerini anlattı. Ardından da Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi’ni ziyaret eden Adem Güney, seçim çalışmalarını 19 Mayıs ilçesi Muşta Mahallesi’nde halk buluşmasıyla sürdürdü. ‘YOLLAR ÇUKUR VE ÇAMUR, KALDIRIMLARDA YÜRÜNMÜYOR’ Vatandaşların bir değişim ve dönüşümden yana olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “İnsanlar artık belediyelerin çok basit bir şekilde yapması gereken yollardan, asfaltlardan, kaldırımlardan şikayetçi. Haklılar. Kaldırımlarda, yollarda yürünmüyor. Yollar, çukur ve çamur. Asfalt yok. Bu kadar basit bir hizmeti bile yapamıyorlar. Bunu yapamayacaksın, sonra tutup ‘Gerçek Belediyecilik yapacağım’ diye ortaya çıkacaksın. Bu zamana kadar yapılan belediyecilik gerçek değil miydi?” diye konuştu. ‘VATANDAŞLARIMIZIN TEK DERDİ GEÇİM VE HAYAT PAHALILIĞI’ Yerel yönetimlerin değişmesiyle birlikte vatandaşların iş yapma ve geçim noktasında güzel şeyler yapılacağını ifade eden Güney, “Mesela biz açlık sınırının altında maaş alan emeklerimize 500 TL doğalgaz faturası desteği vereceğiz. Aynı şekilde ayda 500 TL’lik et desteği sağlayacağız. Biz vatandaşımızın cebine dokunacak desteklemeleri hayata geçirmek zorundayız. Vatandaşımızın yola, köprüye, parka ihtiyacı var ama şu anda tek derdi geçim. Tek derdi hayat pahalılığı. Bu geçim ve hayat pahalılığı noktasında vatandaşlarımıza belediye olarak, yerel yönetimler olarak yapacağımız destekleri her ortamda anlatıyoruz” ifadelerini kullandı. ‘ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ’ Engelli ve dezavantajlı bireylere yönelik projelerinden de bahseden Adem Güney şunları söyledi: “Hayatın her alanında engelli vatandaşlarımızın destekçisi olacağız. Sporda, sanatta, kültürde, her anlamda belediye olarak destekleyeceğiz. Belediyenin engelli vatandaşlarımızın önünü açması lazım. Niye? Çünkü bir dezavantajlı grup var. Bu arkadaşlar hayata tutunmak istiyor. Hayata tutunurken bazı imkansızlıklar var. O imkanı belediye başkanı olarak oluşturacaksın. İşte sosyal belediyecilik budur. Gönül alma budur.”
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “Kaldırımlarda, yollarda yürünmüyor. Yollar, çukur ve çamur. Asfalt yok. Bu kadar basit bir hizmeti bile yapamıyorlar. Bunu yapamayacaksın, sonra tutup ‘Gerçek Belediyecilik yapacağım’ diye ortaya çıkacaksın. Bu zamana kadar yapılan belediyecilik gerçek değil miydi?” dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Atakum ilçesi Atakent Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Adem Güney, vatandaşların sorunlarını dinleyip projelerini anlattı. Ardından da Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi’ni ziyaret eden Adem Güney, seçim çalışmalarını 19 Mayıs ilçesi Muşta Mahallesi’nde halk buluşmasıyla sürdürdü.

‘YOLLAR ÇUKUR VE ÇAMUR, KALDIRIMLARDA YÜRÜNMÜYOR’
Vatandaşların bir değişim ve dönüşümden yana olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “İnsanlar artık belediyelerin çok basit bir şekilde yapması gereken yollardan, asfaltlardan, kaldırımlardan şikayetçi. Haklılar. Kaldırımlarda, yollarda yürünmüyor. Yollar, çukur ve çamur. Asfalt yok. Bu kadar basit bir hizmeti bile yapamıyorlar. Bunu yapamayacaksın, sonra tutup ‘Gerçek Belediyecilik yapacağım’ diye ortaya çıkacaksın. Bu zamana kadar yapılan belediyecilik gerçek değil miydi?” diye konuştu.

‘VATANDAŞLARIMIZIN TEK DERDİ GEÇİM VE HAYAT PAHALILIĞI’
Yerel yönetimlerin değişmesiyle birlikte vatandaşların iş yapma ve geçim noktasında güzel şeyler yapılacağını ifade eden Güney, “Mesela biz açlık sınırının altında maaş alan emeklerimize 500 TL doğalgaz faturası desteği vereceğiz. Aynı şekilde ayda 500 TL’lik et desteği sağlayacağız. Biz vatandaşımızın cebine dokunacak desteklemeleri hayata geçirmek zorundayız. Vatandaşımızın yola, köprüye, parka ihtiyacı var ama şu anda tek derdi geçim. Tek derdi hayat pahalılığı. Bu geçim ve hayat pahalılığı noktasında vatandaşlarımıza belediye olarak, yerel yönetimler olarak yapacağımız destekleri her ortamda anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ’
Engelli ve dezavantajlı bireylere yönelik projelerinden de bahseden Adem Güney şunları söyledi:

“Hayatın her alanında engelli vatandaşlarımızın destekçisi olacağız. Sporda, sanatta, kültürde, her anlamda belediye olarak destekleyeceğiz. Belediyenin engelli vatandaşlarımızın önünü açması lazım. Niye? Çünkü bir dezavantajlı grup var. Bu arkadaşlar hayata tutunmak istiyor. Hayata tutunurken bazı imkansızlıklar var. O imkanı belediye başkanı olarak oluşturacaksın. İşte sosyal belediyecilik budur. Gönül alma budur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.