Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt Asarcık’ta Gençleri Dinledi

Siyaset 24.03.2024 - 01:04, Güncelleme: 24.03.2024 - 01:04
 

Mustafa Yeşilyurt Asarcık’ta Gençleri Dinledi

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Asarcık İlçesinde genç seçmenle buluşarak hem projelerini anlattı hemde onları dinledi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Asarcık İlçesinde genç seçmenle buluşu. Özellikle genç seçmenle görüşen Mustafa Yeşilyurt gençlerin sorunlarını ve hayallerini dinledi. Yeşilyurt, “Bütün zor koşullara rağmen gençlerimizin hayattan beklentileri, geleceğe dair fikirleri bizleri heyecanlandırdı” dedi. Mustafa Yeşilyurt, “Asarcıklı kardeşlerimiz özellikle tarım ve hayvancılık alanında, girdi maliyetlerinin yükselmesi sebebiyle üretim yapamaması ve bu sebeple tarımın ve hayvancılığın bitme noktasına gelmesinden duydukları rahatsızlığı bizlerle paylaştılar. Gençlerimiz ise Asarcık'ın yaşadığı bu zor ekonomik koşullara rağmen güçlü gelecek vizyonuna sahip olmaları bizleri çok etkiledi ve heyecanlandırdı. Genç kardeşlerim hiç merak etmeyin 31 Mart’tan sonra Samsun sizlerin heyecanı ile yeniden doğacaktır” diye konuştu. Haber: Seyhan GÖÇMEZ
Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Asarcık İlçesinde genç seçmenle buluşarak hem projelerini anlattı hemde onları dinledi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Asarcık İlçesinde genç seçmenle buluşu. Özellikle genç seçmenle görüşen Mustafa Yeşilyurt gençlerin sorunlarını ve hayallerini dinledi. Yeşilyurt, “Bütün zor koşullara rağmen gençlerimizin hayattan beklentileri, geleceğe dair fikirleri bizleri heyecanlandırdı” dedi.

Mustafa Yeşilyurt, “Asarcıklı kardeşlerimiz özellikle tarım ve hayvancılık alanında, girdi maliyetlerinin yükselmesi sebebiyle üretim yapamaması ve bu sebeple tarımın ve hayvancılığın bitme noktasına gelmesinden duydukları rahatsızlığı bizlerle paylaştılar. Gençlerimiz ise Asarcık'ın yaşadığı bu zor ekonomik koşullara rağmen güçlü gelecek vizyonuna sahip olmaları bizleri çok etkiledi ve heyecanlandırdı. Genç kardeşlerim hiç merak etmeyin 31 Mart’tan sonra Samsun sizlerin heyecanı ile yeniden doğacaktır” diye konuştu.

Haber: Seyhan GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.