CHP ADAYLAR
AKP ADAYLAR

Ender Gür’den Esnaf Ziyaretleri

Siyaset 26.02.2024 - 21:27, Güncelleme: 26.02.2024 - 21:27
 

Ender Gür’den Esnaf Ziyaretleri

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Cumhur İttifakı zayıflasın, Türkiye sendelesin diye bekleyenler, daha çok bekler. Halkımız şer odaklarına cevabını sandıkta verecek, Cumhur İttifakı seçimden güçlenerek çıkacak" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'ün hızına yetişilmiyor. Mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve asker uğurlaması gibi birçok programa katılan Gür, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmıyor. Ender Gür ve beraberindekiler, Ali Fuat Başgil, Üçköprü, Umut, Ataköy, Ulupınar, Selimiye, Kürtün ve Demiraslan mahallelerini ziyaret edip, Cemil Şensoy, Sofuoğlu, Değirmenbaşı ve Çakmakçılar caddelerinde de esnaf ziyaretlerinde bulundu. KÜLTÜR SARAYI MÜJDESİ Bu ziyaret ve toplantılarda yapacağı projeleri anlatan Ender Gür, Kültür Sarayı müjdesi verdi. Gür, "Çarşambamızın kültür merkezi ihtiyacı var. Biz de bu ihtiyacı gidermek için Kültür Sarayı projesi hazırlıyoruz. İçerisinde çok amaçlı salonların bulunduğu projemiz bittiğinde tanıtacağız. 1 Nisan'la birlikte Çarşamba'da yeni bir hikaye yazmaya başlayacağız. Hizmet ve insan odaklı çalışacağız" diye konuştu. DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ Gür, "Manipülatif eylemler ve söylemler yapanların tek hedefi; Cumhur İttifakı zayıflasın, Türkiye sendelemeye başlasın. Bunu bekleyenler daha çok bekler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlarımızın teveccühüyle bu zamana kadar girdiği bütün seçimlerden galip çıktı ve şer odaklarına en güzel cevabı verdi. Gittiğimiz her yerdeki coşku bize gösteriyor ki 31 Mart seçimlerinden Cumhur İttifakı güçlenerek çıkacak" dedi. Haber: Seyhan GÖÇMEZ
Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Cumhur İttifakı zayıflasın, Türkiye sendelesin diye bekleyenler, daha çok bekler. Halkımız şer odaklarına cevabını sandıkta verecek, Cumhur İttifakı seçimden güçlenerek çıkacak" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'ün hızına yetişilmiyor. Mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve asker uğurlaması gibi birçok programa katılan Gür, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmıyor.

Ender Gür ve beraberindekiler, Ali Fuat Başgil, Üçköprü, Umut, Ataköy, Ulupınar, Selimiye, Kürtün ve Demiraslan mahallelerini ziyaret edip, Cemil Şensoy, Sofuoğlu, Değirmenbaşı ve Çakmakçılar caddelerinde de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

KÜLTÜR SARAYI MÜJDESİ
Bu ziyaret ve toplantılarda yapacağı projeleri anlatan Ender Gür, Kültür Sarayı müjdesi verdi. Gür, "Çarşambamızın kültür merkezi ihtiyacı var. Biz de bu ihtiyacı gidermek için Kültür Sarayı projesi hazırlıyoruz. İçerisinde çok amaçlı salonların bulunduğu projemiz bittiğinde tanıtacağız. 1 Nisan'la birlikte Çarşamba'da yeni bir hikaye yazmaya başlayacağız. Hizmet ve insan odaklı çalışacağız" diye konuştu.

DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ
Gür, "Manipülatif eylemler ve söylemler yapanların tek hedefi; Cumhur İttifakı zayıflasın, Türkiye sendelemeye başlasın. Bunu bekleyenler daha çok bekler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlarımızın teveccühüyle bu zamana kadar girdiği bütün seçimlerden galip çıktı ve şer odaklarına en güzel cevabı verdi. Gittiğimiz her yerdeki coşku bize gösteriyor ki 31 Mart seçimlerinden Cumhur İttifakı güçlenerek çıkacak" dedi.

Haber: Seyhan GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.