Vizyon Kuyumcu

AK Parti Samsun'dan Seçim Açıklaması

Siyaset 09.11.2023 - 22:49, Güncelleme: 09.11.2023 - 22:49
 

AK Parti Samsun'dan Seçim Açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Av. Emrecan Sohum, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi aday adaylığı başvurularının bugün başladığını söyledi. AK Parti Samsun İl Teşkilatı olarak tamamen Mahalli İdareler Seçimlerine odaklandıklarını ifade eden Sohum, süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurularının 17 Kasım'da sona ereceğini Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurularının ise 3 Aralık’a kadar devam edeceğini vurgulayan Emrecan Sohum, "Başvurular dijital ortamda alınacak. Aday adaylığı başvurusu yapmak isteyen kişiler ön başvurusunu istediği yerden yapabilecek. Aday formunun ıslak imzalı şekilde ekleriyle birlikte bize gelmesi gerekiyor. 17 Kasım'da sona erecek olan başvuruların ardından temayül yoklaması sürecine geçeceğiz. Tüm illerde olduğu gibi Samsun'da da temayül yoklaması 19 Kasım Pazar günü elektronik ortamda aynı anda yapılacak" dedi.   AK Parti olarak başvuru aidatı yerine bağış almaya karar verildiğini vurgulayan Sohum, "Büyükşehir belediye başkan adaylarımızdan 50 bin TL, ilçe belediye başkan adaylarımızdan 20 bin TL, meclis üyelerimizden ise 10 bin TL bağış almak suretiyle aday müracaatlarını kabul edeceğiz. Bağışlar, AFAD aracılığı ile Gazze’li kardeşlerimize ulaştırılacak" diye konuştu.   Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mahalli idareler seçimlerinden AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın zaferle ayrılacağını belirten Sohum, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi; "AK belediyeler milletimize aşkla hizmet ediyor. Halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Mart ayındaki seçimlerde de milletimiz yine bizlere büyük desteğini gösterecektir."
AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Av. Emrecan Sohum, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi aday adaylığı başvurularının bugün başladığını söyledi. AK Parti Samsun İl Teşkilatı olarak tamamen Mahalli İdareler Seçimlerine odaklandıklarını ifade eden Sohum, süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurularının 17 Kasım'da sona ereceğini Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurularının ise 3 Aralık’a kadar devam edeceğini vurgulayan Emrecan Sohum, "Başvurular dijital ortamda alınacak. Aday adaylığı başvurusu yapmak isteyen kişiler ön başvurusunu istediği yerden yapabilecek. Aday formunun ıslak imzalı şekilde ekleriyle birlikte bize gelmesi gerekiyor. 17 Kasım'da sona erecek olan başvuruların ardından temayül yoklaması sürecine geçeceğiz. Tüm illerde olduğu gibi Samsun'da da temayül yoklaması 19 Kasım Pazar günü elektronik ortamda aynı anda yapılacak" dedi.

 

AK Parti olarak başvuru aidatı yerine bağış almaya karar verildiğini vurgulayan Sohum, "Büyükşehir belediye başkan adaylarımızdan 50 bin TL, ilçe belediye başkan adaylarımızdan 20 bin TL, meclis üyelerimizden ise 10 bin TL bağış almak suretiyle aday müracaatlarını kabul edeceğiz. Bağışlar, AFAD aracılığı ile Gazze’li kardeşlerimize ulaştırılacak" diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mahalli idareler seçimlerinden AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın zaferle ayrılacağını belirten Sohum, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi; "AK belediyeler milletimize aşkla hizmet ediyor. Halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Mart ayındaki seçimlerde de milletimiz yine bizlere büyük desteğini gösterecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.