Vizyon Kuyumcu

AKP'li Gazetecileri ‘Vatandaş’ Kisvesinde Kılıçdaroğlu'na Saldırttılar!

Siyaset 31.05.2022 - 08:15, Güncelleme: 31.05.2022 - 08:15
 

AKP'li Gazetecileri ‘Vatandaş’ Kisvesinde Kılıçdaroğlu'na Saldırttılar!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Mayıs'ta 'Bir kaçış planının anatomisi' diyerek yayınladığı video üzerine A Haber, Samsun'dan haber yaparak Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye kalkarken, ‘Bu kadar da olamaz’ denilecek büyük bir skandalın altına imza attı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 24 Mayıs'ta 'Bir kaçış planının anatomisi’ni açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vakıf süsü verilmiş paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktardığını iddia etmişti. CHP Lideri, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı üzerine A Haber, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki yönünde bir haber hazırladığı görüldü. Türkiye’nin değişik illerinden vatandaşlar olduğunu iddia ettiği insanların Kılıçdaroğlu aleyhine konuşturulduğu haberi ana haber bülteninde izleyicileriyle buluşturdu. Haberde Samsun'da iki isim ile  "vatandaş" diyerek röportaja girdi. Samsun'dan yapılan röportajlarda "vatandaş" denilerek konuşturulan iki ismin AKP'li gazeteciler olduğu ortaya çıktı. Röportaj yapılan isimlerden bir tanesinin AKP üyesi olan Sürmanşet Haber'de Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Said Demirtaş ve diğerinin ise AKP yandaşlığıyla Samsun'da tanınan Medya Samsun isimli internet haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Nail Bayraktaroğlu olduğu görüldü.    
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Mayıs'ta 'Bir kaçış planının anatomisi' diyerek yayınladığı video üzerine A Haber, Samsun'dan haber yaparak Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye kalkarken, ‘Bu kadar da olamaz’ denilecek büyük bir skandalın altına imza attı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 24 Mayıs'ta 'Bir kaçış planının anatomisi’ni açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vakıf süsü verilmiş paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktardığını iddia etmişti. CHP Lideri, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildiğini söylemişti.

Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı üzerine A Haber, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki yönünde bir haber hazırladığı görüldü. Türkiye’nin değişik illerinden vatandaşlar olduğunu iddia ettiği insanların Kılıçdaroğlu aleyhine konuşturulduğu haberi an a haber bülteninde izleyicileriyle buluşturdu. Haberde Samsun'da iki isim ile  "vatandaş" diyerek röportaja girdi.

Samsun'dan yapılan röportajlarda "vatandaş" denilerek konuşturulan iki ismin AKP'li gazeteciler olduğu ortaya çıktı. Röportaj yapılan isimlerden bir tanesinin AKP üyesi olan Sürmanşet Haber'de Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Said Demirtaş ve diğerinin ise AKP yandaşlığıyla Samsun'da tanınan Medya Samsun isimli internet haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Nail Bayraktaroğlu olduğu görüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.