CHP ADAYLAR
AKP ADAYLAR

Serhat Türkel, ‘Alışa Gelmiş Belediyecilik Anlayışını Değiştireceğiz’

Siyaset 06.03.2024 - 20:31, Güncelleme: 06.03.2024 - 20:31
 

Serhat Türkel, ‘Alışa Gelmiş Belediyecilik Anlayışını Değiştireceğiz’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, mahallelerde halk buluşmalarına son sürat devam ediyor. Türkel, alışa gelmiş belediyecilik anlayışını değiştireceklerini belirterek, ‘Liyakatli kadrolarla hizmetlerimizi sorunsuz gerçekleştireceğiz’ dedi.

“ALANINDA UZMAN KADROLARLA ÇALIŞACAĞIZ” CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, mahallelerde düzenlediği halk buluşmalarına son sürat devam ediyor. Her mahalle halk buluşmasında sevgi seli ile karşılanan Serhat Tükel, son olarak Atakum İlçesi Küçük Kolpınar Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vizyonunun liyakat olacağını belirten Serhat Türkel, “Belediyemizi liyakatli kadrolar ile yöneteceğiz. Alanında bilimsel insanlarımız ve uzman ekip arkadaşlarım olacak. Ekibimizde işini bilen ve liyakatli kadrolar görev alacak. Atakum’un sorunlarını birlikte çözüme kavuşturacağız. Hiç bir vatandaşımız sorunuma çözüm bulunamadı demeyecek. Şikayetler ve istekler bu kadrolar tarafından çözüme en kısa süre içinde kavuşturulacak” diye konuştu. “MİSYONUMUZ SORUNSUZ ATAKUM OLACAK” Liyakatin yanında misyonlarının da sorunu olmayan bir belediye ortaya çıkartmak olduğunu ifade eden CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Türkel, “Liyakatli kadrolarımız ile misyon sahibi bir belediye olacağız. İlk 2 yıl içinde Atakum’un sorunlarını çözmüş ve çözüme kavuşturmuş olacağız. Bilim insanlarımız ve alanlarındaki uzman arkadaşlarımız ile 2 yıldır yaptığımız çalışmalarda Atakum’un sorunları masaya yatırdık ve çözüm yollarını aradık. Bunların hepsinin de çözümünü bulduk. Sorunsuz misyonlu bir belediye olacağız” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, mahallelerde halk buluşmalarına son sürat devam ediyor. Türkel, alışa gelmiş belediyecilik anlayışını değiştireceklerini belirterek, ‘Liyakatli kadrolarla hizmetlerimizi sorunsuz gerçekleştireceğiz’ dedi.

“ALANINDA UZMAN KADROLARLA ÇALIŞACAĞIZ”
CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, mahallelerde düzenlediği halk buluşmalarına son sürat devam ediyor. Her mahalle halk buluşmasında sevgi seli ile karşılanan Serhat Tükel, son olarak Atakum İlçesi Küçük Kolpınar Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vizyonunun liyakat olacağını belirten Serhat Türkel, “Belediyemizi liyakatli kadrolar ile yöneteceğiz. Alanında bilimsel insanlarımız ve uzman ekip arkadaşlarım olacak. Ekibimizde işini bilen ve liyakatli kadrolar görev alacak. Atakum’un sorunlarını birlikte çözüme kavuşturacağız. Hiç bir vatandaşımız sorunuma çözüm bulunamadı demeyecek. Şikayetler ve istekler bu kadrolar tarafından çözüme en kısa süre içinde kavuşturulacak” diye konuştu.

“MİSYONUMUZ SORUNSUZ ATAKUM OLACAK”
Liyakatin yanında misyonlarının da sorunu olmayan bir belediye ortaya çıkartmak olduğunu ifade eden CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Türkel, “Liyakatli kadrolarımız ile misyon sahibi bir belediye olacağız. İlk 2 yıl içinde Atakum’un sorunlarını çözmüş ve çözüme kavuşturmuş olacağız. Bilim insanlarımız ve alanlarındaki uzman arkadaşlarımız ile 2 yıldır yaptığımız çalışmalarda Atakum’un sorunları masaya yatırdık ve çözüm yollarını aradık. Bunların hepsinin de çözümünü bulduk. Sorunsuz misyonlu bir belediye olacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.