Vizyon Kuyumcu

Vali Tavlı ve Rektör Ünal, Kurupelit Kampüsü’nde İncelemelerde Bulundu

Gündem 17.10.2023 - 22:33, Güncelleme: 17.10.2023 - 22:33
 

Vali Tavlı ve Rektör Ünal, Kurupelit Kampüsü’nde İncelemelerde Bulundu

Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, OMÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı’nın ardından Kurupelit Kampüsü’nde incelemelerde bulundu. Ziyaret dizisinde Vali Tavlı ve Rektör Ünal’a, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı da eşlik etti.

Gezisine ilk olarak Tıp Fakültesi Hastanesi ile başlayan Vali Tavlı, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'dan detaylı bilgiler aldıktan sonra Hastanenin servislerinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına acil şifalar diledi. Vali Tavlı ayrıca, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk ile Başhekim Prof. Dr. Davut Güven’den Hastanenin kapasitesi, imkânları, yoğun bakım ve acil üniteleri ile yeni açılan Sağlık Turizmi Ofisi hakkında bilgi alarak ziyaretini tamamladı.   İNCELEMELER SAMSUN TEKNOPARK VE OMÜ-TTO ZİYARETİYLE DEVAM ETTİ Vali Tavlı ve Rektör Ünal’ın sonraki durağı Kurupelit Kampüsü’ndeki Samsun Teknopark ile Teknoloji ve Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) oldu. Burada Vali Orhan Tavlı ve Rektör Ünal’a, yürütülen bilimsel ve teknolojik çalışmalar hakkında Samsun Teknopark'ın Genel Müdürü Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz ve OMÜ-TTO Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İdris Sancaktar tarafından bilgiler aktarıldı.   Samsun Teknopark Ön Kuluçka ve Araştırma Geliştirme (AR-GE) firmalarınca sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Tavlı, ziyaret esnasında Ön Kuluçka Girişimcisi OMÜ İşletme Fakültesi 2’inci sınıf öğrencisi Mehmet Yiğit Köroğlu'ndan projesinin ön prototipi hakkında detaylı bilgi alarak kendisine başarılar diledi. Ziyaret sonunda Vali Tavlı, memnuniyetini ifade ederek Rektör Ünal nezdinde OMÜ ailesine verimli bir akademik yıl temenni etti.
Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, OMÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı’nın ardından Kurupelit Kampüsü’nde incelemelerde bulundu. Ziyaret dizisinde Vali Tavlı ve Rektör Ünal’a, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı da eşlik etti.

Gezisine ilk olarak Tıp Fakültesi Hastanesi ile başlayan Vali Tavlı, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'dan detaylı bilgiler aldıktan sonra Hastanenin servislerinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına acil şifalar diledi. Vali Tavlı ayrıca, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk ile Başhekim Prof. Dr. Davut Güven’den Hastanenin kapasitesi, imkânları, yoğun bakım ve acil üniteleri ile yeni açılan Sağlık Turizmi Ofisi hakkında bilgi alarak ziyaretini tamamladı.

 

İNCELEMELER SAMSUN TEKNOPARK VE OMÜ-TTO ZİYARETİYLE DEVAM ETTİ
Vali Tavlı ve Rektör Ünal’ın sonraki durağı Kurupelit Kampüsü’ndeki Samsun Teknopark ile Teknoloji ve Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) oldu. Burada Vali Orhan Tavlı ve Rektör Ünal’a, yürütülen bilimsel ve teknolojik çalışmalar hakkında Samsun Teknopark'ın Genel Müdürü Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz ve OMÜ-TTO Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İdris Sancaktar tarafından bilgiler aktarıldı.

 

Samsun Teknopark Ön Kuluçka ve Araştırma Geliştirme (AR-GE) firmalarınca sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Tavlı, ziyaret esnasında Ön Kuluçka Girişimcisi OMÜ İşletme Fakültesi 2’inci sınıf öğrencisi Mehmet Yiğit Köroğlu'ndan projesinin ön prototipi hakkında detaylı bilgi alarak kendisine başarılar diledi. Ziyaret sonunda Vali Tavlı, memnuniyetini ifade ederek Rektör Ünal nezdinde OMÜ ailesine verimli bir akademik yıl temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.