Vizyon Kuyumcu

Halit Doğan Bafra’da SKM Açtı

Siyaset 27.02.2024 - 00:31, Güncelleme: 27.02.2024 - 00:31
 

Halit Doğan Bafra’da SKM Açtı

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. SBB Başkan Adayı Doğan, “17 ilçemizin tamamı ve büyükşehirimizde 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkacağız. Samsun’umuzu, Bafra’mızı daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bafra’da hitap eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’umuzu Türkiye Yüzyılı’nın en parlak yıldızı yapma hedefimize vatandaşlarımızla birlikte bir ahenk içerisinde ulaşacağız. Dinlemek, anlamak, ahenk içinde olmak bizim yola çıkış noktamız” diye konuştu. AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi; Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayımız Hamit Kılıç, Cumhur İttifakı teşkilat üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. “TÜRKİYE YÜZYILI'NA YAKIŞIR BİR SAMSUN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “AK belediyelerimizle, eser ve hizmet anlayışımızla Samsun'umuza ve Bafra'mıza hizmet edeceğiz. Biz, insan odaklı, insanlarımız için çalışıyoruz. Samsun'umuzun yararına hizmet edecek projeler hayata geçirecek, insanlarımızın ve şehrimizin önceliklerini ön planda tutacağız. Samsun'umuzun nadide ilçesi Bafra'mızda Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışının gerçekleştirdik. Bafra'mız gerek bereketli ovası, gerekse eşsiz güzelliğe sahip Kuş Cenneti ile adı ülkemiz sınırlarını aşmış bir yer. Biz Büyükşehir olarak ilçelerimizin tamamının kültürel değerlerini, doğal güzelliklerini, tarihi miraslarını; kısacası turizm potansiyelini, 17 ilçemizin tamamında uyumlu bir çalışma ile cazibe merkezleri haline getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Samsun için çalışacağız” diye konuştu.
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. SBB Başkan Adayı Doğan, “17 ilçemizin tamamı ve büyükşehirimizde 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkacağız. Samsun’umuzu, Bafra’mızı daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bafra’da hitap eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’umuzu Türkiye Yüzyılı’nın en parlak yıldızı yapma hedefimize vatandaşlarımızla birlikte bir ahenk içerisinde ulaşacağız. Dinlemek, anlamak, ahenk içinde olmak bizim yola çıkış noktamız” diye konuştu.

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi; Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayımız Hamit Kılıç, Cumhur İttifakı teşkilat üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

“TÜRKİYE YÜZYILI'NA YAKIŞIR BİR SAMSUN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “AK belediyelerimizle, eser ve hizmet anlayışımızla Samsun'umuza ve Bafra'mıza hizmet edeceğiz. Biz, insan odaklı, insanlarımız için çalışıyoruz. Samsun'umuzun yararına hizmet edecek projeler hayata geçirecek, insanlarımızın ve şehrimizin önceliklerini ön planda tutacağız. Samsun'umuzun nadide ilçesi Bafra'mızda Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışının gerçekleştirdik. Bafra'mız gerek bereketli ovası, gerekse eşsiz güzelliğe sahip Kuş Cenneti ile adı ülkemiz sınırlarını aşmış bir yer. Biz Büyükşehir olarak ilçelerimizin tamamının kültürel değerlerini, doğal güzelliklerini, tarihi miraslarını; kısacası turizm potansiyelini, 17 ilçemizin tamamında uyumlu bir çalışma ile cazibe merkezleri haline getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Samsun için çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.