CHP ADAYLAR
AKP ADAYLAR

Adem Bektaş Atakum'u Almaya Kararlı

Siyaset 13.02.2024 - 23:41, Güncelleme: 13.02.2024 - 23:41
 

Adem Bektaş Atakum'u Almaya Kararlı

İYİ Parti'den adaylığını açıklamasıyla birlikte Atakum'da büyük bir heyecan ve coşku yaratan Atakum eski Belediye Başkanı Mimar Adem Bektaş, kentin geleceğine dair yenilikçi projelerle Atakum halkının karşısına çıkacak.

Atakum'un sorunlarını çok iyi bildiğini ve kentin iyi bir belediyecilik anlayışına hasret kaldığını ifade eden Bektaş, "Atakum Belediyesi Atakumlulara borçlu. Hemşehrilerimize kaybolan yıllarını geri vermek için geliyoruz. Bu şehirde belediye başkanlığı yapmış, bu kentin sokaklarında büyümüş ve çocuklarını bu kentin sokaklarında büyütmüş bir hemşehriniz olarak sesleniyorum; Yediden yetmişe tüm hemşehrilerime yıllardır olduğu gibi bugün de kapım sonuna kadar açık ve bundan sonra da öyle olacak. Atakum için söyleyecek sözü olan tüm hemşehrilerimi yanımda görmeye, ilçemizin geleceği için gerçekleştireceğimiz çalışmalara katkı sunmaya davet ediyorum. Bu kenti ayağa hep birlikte kaldıracağız" şeklinde konuştu. UMUTLAR YENİDEN YEŞERECEK Atakum'daki kötü gidişata dur diyeceklerini söyleyen İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, "2004-2009 yılları arasında ortaya koyduğumuz belediyecilik anlayışını bilenler, bizim Atakum'u nerelere taşıyacağımızı iyi bilirler. Atakum sevdamızın her şeyin önünde olduğunu ve bu sevdamızdan asla taviz vermeyeceğimizi bilirler. Şimdi de Allah'ın izni, hemşehrilerimin de destek ve teveccühü ile yeniden göreve geleceğiz inşallah. 1 Nisan sabahı Atakum'da güneş bir başka doğacak. Umutlar yeniden yeşerecek ve ilkbaharın tüm güzelliklerini hep birlikte karşılayacağız" dedi. Haber: Seyhan GÖÇMEZ
İYİ Parti'den adaylığını açıklamasıyla birlikte Atakum'da büyük bir heyecan ve coşku yaratan Atakum eski Belediye Başkanı Mimar Adem Bektaş, kentin geleceğine dair yenilikçi projelerle Atakum halkının karşısına çıkacak.

Atakum'un sorunlarını çok iyi bildiğini ve kentin iyi bir belediyecilik anlayışına hasret kaldığını ifade eden Bektaş, " Atakum Belediyesi Atakumlulara borçlu. Hemşehrilerimize kaybolan yıllarını geri vermek için geliyoruz. Bu şehirde belediye başkanlığı yapmış, bu kentin sokaklarında büyümüş ve çocuklarını bu kentin sokaklarında büyütmüş bir hemşehriniz olarak sesleniyorum; Yediden yetmişe tüm hemşehrilerime yıllardır olduğu gibi bugün de kapım sonuna kadar açık ve bundan sonra da öyle olacak. Atakum için söyleyecek sözü olan tüm hemşehrilerimi yanımda görmeye, ilçemizin geleceği için gerçekleştireceğimiz çalışmalara katkı sunmaya davet ediyorum. Bu kenti ayağa hep birlikte kaldıracağız" şeklinde konuştu.

UMUTLAR YENİDEN YEŞERECEK
Atakum'daki kötü gidişata dur diyeceklerini söyleyen İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, "2004-2009 yılları arasında ortaya koyduğumuz belediyecilik anlayışını bilenler, bizim Atakum'u nerelere taşıyacağımızı iyi bilirler. Atakum sevdamızın her şeyin önünde olduğunu ve bu sevdamızdan asla taviz vermeyeceğimizi bilirler. Şimdi de Allah'ın izni, hemşehrilerimin de destek ve teveccühü ile yeniden göreve geleceğiz inşallah. 1 Nisan sabahı Atakum'da güneş bir başka doğacak. Umutlar yeniden yeşerecek ve ilkbaharın tüm güzelliklerini hep birlikte karşılayacağız" dedi.

Haber: Seyhan GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.