Vizyon Kuyumcu

Atakum'da Amca Gülhan'ın Ardından, Yeğen Gülhan Rüzgarı mı Esecek?

Siyaset 24.10.2023 - 01:35, Güncelleme: 24.10.2023 - 01:35
 

Atakum'da Amca Gülhan'ın Ardından, Yeğen Gülhan Rüzgarı mı Esecek?

Samsun’un Atakum ilçesinde 6 yıldır başarılı şekilde İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Selen Gülhan Çam, yaklaşan yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkanlığına adayı olabilmek için görevini bırakmaya hazırlanıyor.

Genç siyasetçi Selen Gülhan Çam, siyasi kariyerini belediye başkanı olarak sürdürmek için çalışma içerisine girdi. 6 yıldır Atakum'da İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini başarılı şekilde sürdüren Çam, 6 yıllık süreçte siyasi duruşu ile Atakum halkı tarafından tanınıp sevilmesini bildi. Altınkum Belediyesini 17 yıl yöneten Samsun’un ve Atakum Bölgesi'nin sevilen ismi Cemal Gülhan'ın öz yeğeni olan Çam'ı İYİ Parti'nin aday yapmasının sürpriz olmaması bekleniyor.   Siyasi kulislerde belediye başkan aday adayı olacağı söylentilerinin kendisine sorulması üzerine Çam, "Böyle bir niyetimiz var. 6 yıldır Atakum İlçe Başkanlığı görevini anlımızın akıyla sürdürdük. Önümüzdeki süreçte görevimden ayrılarak aday adaylık başvurumu yapmayı planlıyorum. İstifa etmemin ardından yönetim kurulumuz kendi içerisinden bir arkadaşımızı ilçe başkanı olarak seçecek" dedi.   Haber: Sezer SEZER
Samsun’un Atakum ilçesinde 6 yıldır başarılı şekilde İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Selen Gülhan Çam, yaklaşan yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkanlığına adayı olabilmek için görevini bırakmaya hazırlanıyor.

Genç siyasetçi Selen Gülhan Çam, siyasi kariyerini belediye başkanı olarak sürdürmek için çalışma içerisine girdi. 6 yıldır Atakum'da İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini başarılı şekilde sürdüren Çam, 6 yıllık süreçte siyasi duruşu ile Atakum halkı tarafından tanınıp sevilmesini bildi. Altınkum Belediyesini 17 yıl yöneten Samsun’un ve Atakum Bölgesi'nin sevilen ismi Cemal Gülhan'ın öz yeğeni olan Çam'ı İYİ Parti'nin aday yapmasının sürpriz olmaması bekleniyor.

 

Siyasi kulislerde belediye başkan aday adayı olacağı söylentilerinin kendisine sorulması üzerine Çam, "Böyle bir niyetimiz var. 6 yıldır Atakum İlçe Başkanlığı görevini anlımızın akıyla sürdürdük. Önümüzdeki süreçte görevimden ayrılarak aday adaylık başvurumu yapmayı planlıyorum. İstifa etmemin ardından yönetim kurulumuz kendi içerisinden bir arkadaşımızı ilçe başkanı olarak seçecek" dedi.

 

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.